CrazyMass Paravar Elite Series κριτική

Home » Review » Anvarol » CrazyMass Paravar Elite Series κριτική

paravar προϊόνΨάχνετε για Anavar στεροειδών φαρμάκων; Αν ναι, τότε ίσως να θέλετε να διαβάσετε αυτό το επανεξετάσει και να προσπαθήσουμε Paravar Elite Series που είναι μια εναλλακτική λύση για Anavar.

Γιατί να λάβουν εναλλακτική Anavar ναρκωτικά; Λοιπόν, Anavar είναι χωρίς αμφιβολία για την αποτελεσματικότητα της για την καύση του λίπους και αναβολικές επιδράσεις της, αλλά είναι επίσης ευρέως γνωστό για τις παρενέργειες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε ένα συμπλήρωμα με παρόμοιες ιδιότητες, αλλά χωρίς παρενέργειες.

Διαβάστε εδώ και να μάθουν πώς λειτουργεί Paravar Elite Series για το συνολικό πρόγραμμα γυμναστικής σας.

Τι είναι Paravar Elite Series;

Paravar Elite Series ανήκει και διανέμεται από Crazy Mass, ένας κατασκευαστής συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους και bodybuilding προϊόντων.

Paravar Elite Series έχει σχεδιαστεί ως κοπή σας και άπαχο παράγοντα μυών που αντικαθιστά συγκεκριμένα το δημοφιλές στεροειδές γνωστό ως Anavar.

Μερικά από τα υποτιθέμενα οφέλη της Paravar Elite Series περιλαμβάνουν:

 • Ενισχύει την αγγείωση για αυξημένη μυϊκή θρέψη
 • Αυξάνει το μέγεθος των μυών και δύναμη
 • Υποστηρίζει την καύση του λίπους
 • Σκληραίνει των μυών και βελτιώνει την πυκνότητα του
 • Διατηρεί άπαχο μυών κατά την κοπή θερμίδες

Anavar Επισκόπηση

Anavar (επίσης γνωστή ως Oxandrolone ) είναι ένα κάψιμο λίπους στεροειδές που δεν είναι πολύ τοξικό, ανδρογόνα και αναβολικά ήπια διαθέσιμη από του στόματος στεροειδή σήμερα. Σε αντίθεση με άλλα ισχυρά στεροειδή, Anavar είναι ήπια για το συκώτι σας.

Χαρακτηριστεί ως ένα αναβολικό στεροειδές, Anavar χρησιμοποιείται κυρίως από αθλητές βάρους και λάτρης της φυσικής κατάστασης για την ενίσχυση του προγράμματος bodybuilding τους.

Ενώ αξιόπιστη ως καύση του λίπους και των μυών φαρμάκων άντλησης, Anavar είναι επίσης επικίνδυνα για την υγεία σας, η οποία μπορεί να προκαλέσει σοβαρή και μερικές φορές θανατηφόρα προβλήματα όταν λαμβάνονται σε μεγάλες δόσεις.

Σύμφωνα με WebMD , Anavar είναι συχνά καταχρηστικά για τους μυς που ενισχύουν αποτελέσματα. Λανθασμένη χρήση των Anavar μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή νόσο, εγκεφαλικό επεισόδιο, ηπατική νόσο, ακατάλληλη ανάπτυξη των οστών σε εφήβους και πολλοί άλλοι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο Anavar-εναλλακτική συμπληρώματα όπως Paravar Elite Series, είναι πολύ πιο ιδανικό για να λάβει λόγω της μικρότερης πιθανότητας παρενεργειών, αλλά με παρόμοια αποτελεσματικότητα όπως Anavar.

Συστατικά Paravar Elite Series

Όπως και πολλά άλλα προϊόντα Crazy Mass, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του Paravar Elite Series σε απευθείας σύνδεση. Θα δημοσιεύονται μόνο την ακριβή δόση ανά μερίδα που είναι 375mg.

Ωστόσο, ήμουν σε θέση να μιλήσω με έναν εκπρόσωπο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών Crazy μάζας και μου έδωσε τα ακόλουθα συστατικά των Paravar Elite Series:

 • συμπύκνωμα πρωτεΐνης
 • συμπύκνωμα πρωτεΐνης σόγιας
 • άγρια ​​γιαμ
 • Nerde
 • ΑΤΡ
 • BCAA μείγμα

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Paravar από την επίσημη ιστοσελίδα »

Πώς λειτουργεί Paravar Elite Series;

Paravar Elite Series ισχυρίζεται ότι παρέχει παρόμοιες ιδιότητες αναβολικά όπως Anavar, η οποία είναι να συμβάλει στη βελτίωση των επιδόσεων προπόνηση σας και να οικοδομήσουμε πάνω τους μυς.

Με τα προαναφερθέντα συστατικά παραπάνω, μπορείτε εύκολα να πω γιατί Paravar Elite Series είναι πολύ πιο ασφαλές και μπορεί να προσφέρει εξίσου αναβολικές επιδράσεις. Επιτρέψτε μου να σας πω τους λόγους.

BCAA
αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας είναι (βαλίνη, ισολευκίνη, λευκίνη και πολλοί άλλοι) είναι δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών και χρησιμοποιείται ευρέως ως υποστήριξη οικοδόμησης μυών, φυσική βελτιώσεις τις επιδόσεις και άλλα προβλήματα υγείας.

BCAAs ουσιαστικά σας βοηθά να μειώσει την κούραση κατά τη διάρκεια μιας έντονης προπόνησης, η οποία οδηγεί σε βελτιωμένη φυσική απόδοση. Πως? Επειδή μειώνει την παραγωγή του σώματός σας της σεροτονίνης, η οποία είναι η κύρια αιτία της κόπωσης κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Πλέον, BCAAs βοηθήσει επίσης την επισκευή κατεστραμμένο μυών, μειώνει πόνος των μυών και αυξάνει τη λειτουργία των μυών.

Soy Protein Concentrate
Paravar Elite Series περιέχει συμπύκνωμα πρωτεΐνης σόγιας που προέρχεται από το φυτό. Η πρωτεΐνη σόγιας θεωρείται ότι περιέχει πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας που επίσης αποτελείται από τα βασικά αμινοξέα.

Η πρωτεΐνη σόγιας είναι γνωστό ότι παρέχουν σημαντικές βελτιώσεις στη δύναμη και την οικοδόμηση των μυών ενώ παράλληλα προωθεί μια σειρά από φυσικά οφέλη πάθηση.

Wild Yam
άγριο γιαμ είναι ένα φυτό που λέγεται ότι έχει αναβολικά αποτελέσματα. Εκχύλισμα του μπορεί να μετατραπεί σε διάφορα στεροειδή όπως τα οιστρογόνα και δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA). Wild Yam έχει τους τόνους των παροχών υγείας, αλλά είναι ευρέως γνωστό για την ενεργειακή τόνωση του ιδιότητες.

ΑΤΡ
τριφωσφορική αδενοσίνη ή απλά γνωστός ως ΑΤΡ, είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενος παράγοντας στον κόσμο bodybuilding χάρη στην ικανότητά του να ενισχύσει τα επίπεδα ενέργειας.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, Paravar Elite Series μπορεί να παράγει σίγουρα αναβολικές επιδράσεις για σας.

paravar-buy-2-get-1-free

Είναι Paravar Elite Series ασφαλή;

Paravar Elite Series δεν έχει γνωστές παρενέργειες. Σε αντίθεση με Anavar, Paravar Elite Series είναι 100% φυσική φόρμουλα που σημαίνει ότι είναι απίθανο να προκαλέσει παρενέργειες.

Αν και ασφαλής για τους περισσότερους λάτρεις των ενηλίκων γυμναστήριο, είστε ακόμα ενθαρρύνονται να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάρετε το Paravar Elite Series.

Προτεινόμενη χρήση

Πάρτε ένα δισκίο, δύο φορές την ημέρα μαζί με τα γεύματα, ακόμη και κατά τις ημέρες μη-προπόνηση. Τις ημέρες προπόνησης, να λάβει 30 έως 45 λεπτά πριν την προπόνηση.

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε για τουλάχιστον 2 μήνες. περίοδο προπόνηση είναι 2 μήνες “on” και 1,5 εβδομάδες “off”.

Paravar Elite Series δεν είναι τοξική για το ήπαρ ή τους νεφρούς σας. Για την επίτευξη των μέγιστων δυνατών αποτελεσμάτων, στοίβα με άλλα προϊόντα Crazy Μαζικής όπως Winnidrol, Clentrimix ή Τ-Bal75.

Paravar Elite Series Κριτική Περίληψη

Paravar Elite Series είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση συμπλήρωμα Anavar και έχει σχεδιαστεί για την κοπή κύκλους. Paravar μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα λίπος καυστήρα και αναμνηστική ενέργειας.

Αυτό το συμπλήρωμα έχει επίσης γνωστές παρενέργειες με τους τόνους των θετικές κριτικές στο διαδίκτυο. Σίγουρα, Paravar Elite Series είναι ένα από τα ασφαλέστερα εναλλακτικά σε καθαρό αναβολικά στεροειδή.

Βαθμολογώ αυτό το συμπλήρωμα ως « ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ” οφείλεται στους εξής λόγους:

Φόντα

 • 100% φυσική φόρμουλα
 • Παρέχει αναβολικές επιδράσεις
 • Υποστηρίζει την καύση του λίπους και την ώθηση της ενέργειας
 • Τόνοι θετικά σχόλια
 • Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Μειονέκτημα

 • Συστατικά που δεν περιλαμβάνονται στον επίσημο δικτυακό τόπο
 • αρκετά ακριβός

Πού να Αγορά Paravar Elite Series;

Paravar Elite Series δεν είναι ακόμη διαθέσιμη σε οποιαδήποτε τοπικά καταστήματα γυμναστήριο κοντά σας, ούτε σε οποιαδήποτε σε απευθείας σύνδεση λιανοπωλητές συμπλήρωμα. Αυτό το εμπορικό σήμα μπορεί να αγοραστεί μόνο απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα Crazy Mass.

Για να αγοράσετε Paravar Elite Series, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα των πωλήσεών της στη συνέχεια.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Paravar από την επίσημη ιστοσελίδα »

84/100 : by 503 users
Anvarol Review