CrazyMass Paravar Elite Series Преглед

Home » Review » Anvarol » CrazyMass Paravar Elite Series Преглед

paravar-продуктТърсите ли Anavar стероидно лекарство? Ако отговорът е да, тогава може да искате прочетете този преглед и да се опитаме Paravar Elite Series, която е алтернатива на Anavar.

Защо да алтернативни Anavar лекарства? Е, Anavar е без съмнение относно ефикасността му за изгарянето на мазнините и неговите анаболни ефекти, но тя също е широко известен със странични ефекти. Това е причината, поради което трябва добавка с подобни качества, но без странични ефекти.

Прочетете тук и да научат как Paravar Elite Series работи за цялостната си фитнес програма.

Какво е Paravar Elite Series?

Paravar Elite Series е собственост и се разпределя от Crazy Mass, производител добавка за отслабване и бодибилдинг продукти.

Paravar Elite Series е проектиран като рязане и чиста мускулна агент, който специално замества популярен стероид известен като Anavar.

Някои от претендираните ползите от Paravar Elite Series включва:

 • Подобрява кръвоснабдяването за повишен мускулен храна
 • Увеличава размера на мускулите и силата
 • Поддържа изгаряне на мазнините
 • Втвърдява мускул и подобрява нейната плътност
 • Запазва чиста мускулна при рязане калории

Anavar Преглед

Anavar (известен също като Oxandrolone ) е изгаряне на мазнини стероид, че не е много токсичен, андрогенно и леко анаболен стероид на разположение днес. За разлика от друг мощен стероид, Anavar е мек на черния дроб.

Класифициран като анаболен стероид, Anavar се използва най-вече от щангистите и фитнес ентусиаст да се повиши тяхната програма за бодибилдинг.

Докато се разчита като изгарянето на мазнините и мускулите изпомпване на наркотици, Anavar е и опасно за вашето здраве, която може да доведе до сериозни и понякога фатални проблеми, когато се приема в големи дози.

Според WebMD , Anavar е често злоупотребява за мускулно-изграждащи ефекти. Неправилно използване на Anavar може да доведе до сърдечно-съдови заболявания, инсулт, заболявания на черния дроб, неправилно развитие на костите при юноши и много други.

Това е причината, поради Anavar-алтернативни добавки като Paravar Elite Series, са много по-идеален да се дължи на по-малко вероятност от странични ефекти, но с подобна ефикасност както Anavar.

Paravar Elite Series Съставки

Подобно на много други продукти Crazy Масови, няма информация за съставките на Paravar Elite Series онлайн. Тя публикува само точната доза на порция, която е най-375mg.

Въпреки това, аз бях в състояние да говоря с един от Crazy Масови средства за обслужване на клиенти и ми даде следните съставки на Paravar Elite Series:

 • протеинов концентрат
 • Соев протеинов концентрат
 • Wild Yam
 • Nerde
 • ATP
 • BCAA бленд

кликнете тук, за да закупите Paravar от официалния сайт »

Как действа Paravar Elite Series?

Paravar Elite Series претендира да предостави подобни анаболни свойства като Anavar, която е да помогне за подобряване на Вашата тренировка и изграждане на повече мускули.

С посочените по-горе съставки горе, вие лесно може да каже защо Paravar Elite Series е много по-безопасно и може еднакво осигурява анаболен ефект. Нека ви кажа причините за това.

BCAA
разклонена верига аминокиселини (валин, изолевцин, левцин и много други) са градивните елементи на протеина и се използва широко като изграждане на мускулите подкрепа, подобрения на физическата активност и други заболявания.

BCAAs на практика помага да се намали умората по време на интензивна тренировка, което води до подобряване на физическата работоспособност. Как? Тъй като това намалява производството на серотонин на вашето тяло, което е основната причина за умората по време на тренировка.

Плюс това, BCAAs също да помогне на мускулите ремонт повредени, намалява мускулната болезненост и увеличава мускулната функция.

Соев протеин изолат
Paravar Elite Series съдържа соев протеин концентрат, който извлича от растение. Се счита соев протеин съдържа висококачествен протеин, който също се състои от незаменими аминокиселини.

Соевият протеин е известно да предоставят значителни подобрения на сила и мускулна сграда в същото време насърчава цяла гама от физически ползи заболяване.

Wild Yam
Wild Yam е растение, което се казва, че има анаболен ефект. Екстракт му могат да бъдат превърнати в различни стероиди като естроген и дехидроепиандростерон (DHEA). Wild Yam е т на ползи за здравето, но е широко известен със своите енергийни повишаване свойства.

ATP
аденозин трифосфат или просто известен като ATP, е един от най-широко използваният агент в културизма свят, благодарение на способността си да стимулира енергийните нива.

Въз основа на тези факти, Paravar Elite Series определено може да произвежда анаболен ефект за вас.

paravar-бай-2-да-1-свободен

Дали Paravar Elite Series Safe?

Paravar Elite Series няма известни странични ефекти. За разлика от Anavar, Paravar Elite Series е 100% натурален формула, което означава, че е малко вероятно да предизвика нежелани реакции.

Въпреки, безопасни за повечето възрастни фитнес ентусиасти, все още насърчават да се консултирате с Вашия лекар преди да приемете Paravar Elite Series.

Начин на употреба

Приемайте по една таблетка, два пъти дневно по време на хранене, дори и на не-тренировъчни дни. На тренировка дни, да вземе 30 до 45 минути преди изработване.

За най-добри резултати, използвайте най-малко 2 месеца. Тренировка период е 2 месеца “на” и 1,5 седмици “Off”.

Paravar Elite Series не е токсичен за черния дроб или бъбреците. За постигане на максимални резултати, стека с други продукти Crazy Масови като Winnidrol, Clentrimix или T-Bal75.

Paravar Elite Series Преглед Резюме

Paravar Elite Series е чудесна алтернатива добавка към Anavar и е предназначен за рязане на цикъла. Paravar може да се използва и като мазнини горелка и енергия бустер.

Тази добавка също няма известни странични ефекти с много положителни отзиви онлайн. Определено, Paravar Elite Series е един от най-сигурният вариант да чисти анаболни стероиди.

Аз оцените тази добавка като ” ОДОБРЕНИ ” поради следните причини:

Предимства

 • 100% естествена формула
 • Осигурява анаболни ефекти
 • Поддържа парене и енергия мазнини тласък
 • Тоновете на положителни отзиви
 • Не са известни странични ефекти
 • Гарантирано връщане на парите

недостатък

 • Съставки не са посочени на официалния сайт
 • Доста скъп

Къде да купим Paravar Elite Series?

Paravar Elite Series все още не е на разположение на всички местни фитнес магазини наблизо, нито в някакви онлайн добавка търговците на дребно. Тази марка може да бъде закупен само директно от Crazy Mass официален уебсайт.

За да купите Paravar Elite Series, моля посетете официалната си страница продажбите долу.

кликнете тук, за да закупите Paravar от официалния сайт »

93/100 : by 279 users
Anvarol Review