CrazyMass Paravar Elite Series omtale

Home » Review » Anvarol » CrazyMass Paravar Elite Series omtale

paravar-produktEr du ute etter Anavar steroide narkotika? Hvis ja, bør du kanskje lese denne anmeldelsen, og prøve Paravar Elite-serien som er et alternativ til Anavar.

Hvorfor ta alternative Anavar narkotika? Vel, er Anavar ingen tvil om dens effekt for fettforbrenning og dets anabole effekter, men det er også viden kjent for bivirkninger. Dette er grunnen til at du trenger et supplement med lignende kvaliteter, men uten bivirkninger.

Les her og lære hvordan Paravar Elite-serien fungerer for din generelle fitness program.

Hva er Paravar Elite-serien?

Paravar Elite-serien eies og distribueres av Crazy Mass, et supplement produsent for vekttap og bodybuilding produkter.

Paravar Elite-serien er utformet som skjære og muskel middel som spesifikt erstatter den populære steroid kjent som Anavar.

Noen av de påståtte fordelene ved Paravar Elite-serien inkluderer:

 • Forbedrer vascularity for økt muskel næring
 • Øker muskelstørrelse og styrke
 • Støtter fettforbrenning
 • Stivner muskler og forbedrer tettheten
 • Bevarer muskel når kutte kalorier

Anavar oversikt

Anavar (også kjent som Oxandrolone ) er en fettforbrenning steroid som ikke er veldig giftig, androgene og mildt anabole oral steroid tilgjengelig i dag. I motsetning til andre kraftig steroid, er Anavar mild på leveren din.

Klassifisert som en anabole steroid, er Anavar brukt det meste av vektløftere og fitness entusiast for å øke deres bodybuilding program.

Mens pålitelig som en fettforbrenning og muskel pumping narkotika, er Anavar også farlig for helsen som kan forårsake alvorlige og noen ganger fatale problemer når det tas i store doser.

Ifølge WebMD , er Anavar ofte misbrukes for muskelfremmende effekter. Feil bruk av Anavar kan føre til hjertesykdom, hjerneslag, leversykdom, feil bein utvikling hos ungdom og mange andre.

Dette er grunnen til at Anavar-alternative kosttilskudd som Paravar Elite-serien, er mye mer ideelt å ta på grunn av mindre sannsynlighet for bivirkninger, men med tilsvarende effekt som Anavar.

Paravar Elite-serien Ingredienser

Som mange andre Crazy Mass produkter, er det ingen informasjon om ingredienser av Paravar Elite Series online. Det eneste publisert nøyaktig dose per porsjon som er på 375 mg.

Men jeg var i stand til å snakke med en av Crazy Mass kundeservice agenter og ga meg følgende ingredienser av Paravar Elite Series:

 • protein konsentrat
 • Soya protein konsentrat
 • Wild yam
 • Nerde
 • ATP
 • BCAA blanding

Klikk her for å kjøpe Paravar fra den offisielle nettsiden »

Hvordan Paravar Elite Series arbeid?

Paravar Elite Series hevder å gi tilsvarende anabole egenskaper som Anavar, som er å bidra til å forbedre ytelsen trening og bygge mer muskler.

Med de nevnte ingrediensene ovenfor, kan du enkelt fortelle hvorfor Paravar Elite-serien er mye tryggere og kan like gir anabole effekter. La meg fortelle deg årsakene.

BCAA
forgrenede aminosyrer (valin, isoleucin, leucin og mange andre) er byggesteinene i protein og er mye brukt som muskel bygging støtte, fysiske ytelsesforbedringer og andre helsemessige forhold.

BCAA praktisk talt hjelper deg å redusere tretthet i løpet av en intens trening, noe som fører til økt fysisk ytelse. Hvordan? Fordi det reduserer kroppens produksjon av serotonin, som er den viktigste årsaken til tretthet under trening.

Plus, BCAA også å reparere skadede musklene, reduserer stølhet og øker muskelfunksjon.

Soy Protein Concentrate
Paravar Elite-serien inneholder soyaproteinkonsentrat som stammer fra planten. Soyaprotein er ansett å inneholde høy kvalitet protein som også består av essensielle aminosyrer.

Soy protein er kjent for å gi betydelige forbedringer på styrke og bygge muskler samtidig fremme et helt spekter av fysisk sykdom fordeler.

Wild Yam
Wild yam er en plante som sies å ha anabole effekter. Dens ekstrakt kan bli omdannet til forskjellige steroider som østrogen og dehydroepiandrosteron (DHEA). Wild yam har tonnevis av helsemessige fordeler, men er viden kjent for sine energibehov øker egenskaper.

ATP
Adenosin trifosfat eller bare kjent som ATP, er en av de mest brukte middel i kroppsbygging verden på grunn av sin evne til å øke energinivået.

Basert på disse fakta, kan Paravar Elite Series definitivt produsere anabole effekter for deg.

paravar-buy-to-get-en-fri

Er Paravar Elite Series trygt?

Paravar Elite Series har ingen kjente bivirkninger. I motsetning til Anavar, er Paravar Elite Series 100% naturlig formel som betyr at det er lite sannsynlig å utløse bivirkninger.

Selv trygt for de fleste voksne fitness entusiaster, er du fortsatt oppfordres til å ta kontakt med legen din før du tar Paravar Elite Series.

Forslag til bruk

Ta en tablett, to ganger daglig med måltider, selv på ikke-trening dager. På trening dager, ta 30 til 45 minutter før du trener.

For best resultat, bruk i minst 2 måneder. Workout varighet på 2 måneder “på” og 1,5 uker “off”.

Paravar Elite-serien er ikke giftig for lever eller nyrer. For å oppnå maksimale resultater, stable med andre Crazy Mass produkter som Winnidrol, Clentrimix eller T-Bal75.

Paravar Elite Series omtale Oppsummering

Paravar Elite-serien er et flott alternativ supplement til Anavar, og er designet for å kutte sykluser. Paravar kan også anvendes som en fett brenner og energi booster.

Dette tillegget har heller ingen kjente bivirkninger med tonnevis av positive anmeldelser på nettet. Definitivt, er Paravar Elite-serien en av de sikreste alternativ til rene anabole steroider.

Jeg vurdere dette tillegget som ” GODKJENT ” på grunn av følgende årsaker:

Fordeler

 • 100% naturlig formel
 • Gir anabole effekter
 • Støtter fettforbrenning og energi boost
 • Tonnevis av positive anmeldelser
 • Ingen kjente bivirkninger
 • Pengene tilbake-garanti

Ulempe

 • Ingredienser er ikke oppført på den offisielle nettsiden
 • ganske kostbar

Hvor du kan kjøpe Paravar Elite-serien?

Paravar Elite-serien er ennå ikke tilgjengelig på alle lokale fitness butikker i nærheten av deg, og heller ikke i noen online supplement forhandlere. Dette splitter kan kun kjøpes direkte fra Crazy Mass offisielle hjemmeside.

Å kjøpe Paravar Elite-serien, kan du besøke den offisielle salg siden under.

Klikk her for å kjøpe Paravar fra den offisielle nettsiden »

94/100 : by 203 users
Anvarol Review