CrazyMass Paravar Elite Series

Home » Review » Anvarol » CrazyMass Paravar Elite Series

paravar-produktLeder du efter Anavar steroid medicin? Hvis ja, så er du måske ønsker at læse denne anmeldelse og prøv Paravar Elite serien, som er et alternativ til Anavar.

Hvorfor tage alternative Anavar stoffer? Nå, Anavar er ingen tvivl om dens effektivitet for fedtforbrænding og dens anabolske virkninger, men det er også kendt for bivirkninger. Dette er grunden til, at du har brug for et supplement med lignende kvaliteter, men uden bivirkninger.

Læs her og lær hvordan Paravar Elite serien virker for din generelle fitness-program.

Hvad er Paravar Elite Series?

Paravar Elite Series ejes og distribueret af Crazy Mass, et supplement producenten for vægttab og bodybuilding produkter.

Paravar Elite serien er designet som din skæring og lean muskel middel, som specifikt erstatter den populære steroid kendt som Anavar.

Nogle af de påståede fordele ved Paravar Elite Series inkluderer:

 • Forbedrer vaskularisering for øget muskel næring
 • Øger muskel størrelse og styrke
 • Understøtter fedtforbrænding
 • Hærder muskler og forbedrer dens massefylde
 • Bevarer lean muskel, når der skæres kalorier

Anavar Oversigt

Anavar (også kendt som oxandrolone ) er en fedtforbrænding steroid, der ikke er meget giftigt, androgen og mildt anabolske oral steroid til rådighed i dag. I modsætning til andre magtfulde steroid, Anavar er mild på din lever.

Klassificeret som et anabolsk steroid, der Anavar bruges hovedsageligt af vægt løftere og fitness entusiast at øge deres bodybuilding program.

Mens pålidelig som en fedtforbrænding og muskel pumpe narkotika, Anavar er også farligt for dit helbred, som kan forårsage alvorlige og undertiden fatale problemer, når det tages i store doser.

Ifølge WebMD , er Anavar ofte misbruges til muskel-styrke effekter. Forkert brug af Anavar kan føre til hjertesygdomme, slagtilfælde, leversygdom, forkert knogleudvikling hos unge og mange andre.

Dette er grunden til, at Anavar-alternative kosttilskud såsom Paravar Elite Series, er langt mere ideel til at tage på grund af mindre sandsynlighed for bivirkninger, men med samme effekt som Anavar.

Paravar Elite Series Ingredienser

Ligesom mange andre Crazy Mass produkter, er der ingen oplysninger om de øvrige indholdsstoffer i Paravar Elite Series online. Den offentliggjorde kun den nøjagtige dosis pr servering, som er på 375 mg.

Men jeg var i stand til at tale med en af ​​Crazy Mass kundeservice agenter og gav mig følgende ingredienser i Paravar Elite Serie:

 • proteinkoncentrat
 • Sojaproteinkoncentrat
 • Wild yam
 • Nerde
 • ATP
 • BCAA blend

klik her for at købe Paravar fra den officielle hjemmeside »

Hvordan Paravar Elite Series arbejde?

Paravar Elite Series hævder at levere tilsvarende anabolske egenskaber som Anavar, som er at hjælpe med at forbedre din træning ydeevne og bygge flere muskler.

Med de førnævnte ingredienser ovenfor, kan du nemt fortælle, hvorfor Paravar Elite serien er meget sikrere og kan ligeledes giver anabolske virkninger. Lad mig fortælle dig hvorfor.

BCAA
forgrenet aminosyre (valin, isoleucin, leucin og mange andre) er byggesten af protein og er meget udbredt som muskeltræning støtte, fysisk performance forbedringer og andre sundhedsmæssige forhold.

Bcaas praktisk hjælper dig med at reducere træthed under en intens træning, som fører til en forbedret fysisk præstation. Hvordan? Fordi det reducerer kroppens produktion af serotonin, som er den vigtigste årsag til træthed under træningen.

Plus, bcaas hjælper også reparere beskadigede muskler, falder muskelømhed og øger muskelfunktion.

Sojaproteinkoncentrat
Paravar Elite serien indeholder sojaprotein koncentrat, stammer fra plante. Sojaprotein anses for at indeholde høj kvalitet protein, der også består af essentielle aminosyrer.

Sojaprotein er kendt for at give betydelige forbedringer på styrke og muskeltræning samtidig fremme en lang række fysisk lidelse fordele.

Wild Yam
vilde Yams er en plante, der siges at have anabolske virkninger. Dens ekstrakt kan omdannes til forskellige steroider såsom østrogen og dehydroepiandrosteron (DHEA). Wild Yam har tonsvis af sundhedsmæssige fordele, men er kendt for sin energi øge egenskaber.

ATP
Adenosintriphosphat eller blot kendt som ATP, er en af de mest anvendte middel i bodybuilding verden på grund af dens evne til at øge energi niveauer.

Baseret på disse fakta, kan Paravar Elite Series afgjort producere anabolske effekter for dig.

paravar-buy-to-get-en-fri

Er Paravar Elite Series Safe?

Paravar Elite serien har ingen kendte bivirkninger. I modsætning til Anavar, Paravar Elite serien er 100% naturlig formel, som betyder, at det er usandsynligt, at udløse bivirkninger.

Selvom sikkert for de fleste voksne fitness-entusiaster, er du stadig opfordres til at konsultere din læge, før du tager Paravar Elite Series.

foreslået brug

Tag en tablet to gange dagligt med måltider, selv på ikke-workout dage. På workout dage, tage 30 til 45 minutter, før du arbejder ud.

For de bedste resultater ved at bruge mindst 2 måneder. Workout periode er 2 måneder “på” og 1,5 uger “off”.

Paravar Elite-serien er ikke giftigt for din lever eller nyrer. For at opnå maksimale resultater, stak med andre Crazy Masse produkter såsom Winnidrol, Clentrimix eller T-Bal75.

Paravar Elite Series Summary

Paravar Elite-serien er et godt alternativ supplement til Anavar og er designet til at skære cyklusser. Paravar kan også anvendes som en fedtforbrænder og energi booster.

Dette supplement har også ingen kendte bivirkninger med tonsvis af positive anmeldelser online. Definitely, Paravar Elite-serien er en af ​​de sikreste alternativ til rene anabolske steroider.

Jeg bedømme dette supplement som ” GODKENDT ” på grund af følgende årsager:

Fordele

 • 100% naturlig formel
 • Giver anabolske virkninger
 • Understøtter fedtforbrænding og energi boost
 • Tonsvis af positive anmeldelser
 • Ingen kendte bivirkninger
 • Penge tilbage garanti

Ulempe

 • Ingredienser er ikke opført på den officielle hjemmeside
 • Ganske dyr

Hvor køber du Paravar Elite Series?

Paravar Elite Series er endnu ikke tilgængelig på eventuelle lokale fitness-butikker i nærheden af ​​dig, og heller ikke i nogen online supplement forhandlere. Dette mærke kan kun købes direkte fra Crazy Mass officielle hjemmeside.

For at købe Paravar Elite Series, kan du besøge sin officielle salg side nedenfor.

klik her for at købe Paravar fra den officielle hjemmeside »

95/100 : by 285 users
Anvarol Review