CrazyMass Winnidrol (Winstrol) Elite Series Pregled – Winstrol za prodajo

Home » Review » Winidrol » CrazyMass Winnidrol (Winstrol) Elite Series Pregled – Winstrol za prodajo

Iščete anabolični dodatek, ki vam lahko seveda dala mišično maso in večjo moč? Če je odgovor pritrdilen, potem morate prebrati to Winnidrol Elite Series pregled proizvodov.

Anabolični steroidi niso edini mainstream droga, ko gre za bodybuilding teh dneh. Steroidi so strašno, kot se lahko ti izdelki sproži resne neželene učinke. Fitnes navdušenci so zdaj hrum več varnejše in steroidnih alternativna dodatkov, ki zagotavlja tudi anabolične lastnosti.

Preberite ta pregled izdelka in se naučite, kako lahko Winnidrol Elite Series pomagate svoj fitnes program.

Kaj je Winnidrol Elite Series?

winnidrol-Winstrol za prodajoWinnidrol Elite serija je kakovost in ena od uspešnic izdelkov Crazy Mass LLC. Ta znamka posnema moč anabolični steroid imenovano Winstrol.

Kot veliko drugih Crazy Mass dodatkov, je Winnidrol Elite Series zasnovan tako, da pomaga opeklina vaš maščobe in redefinirati svoje abs in povečanje gostote mišic, ki vam daje večji vzvod na vašem treningu programa.

Nekateri od navedenih prednosti Winnidrol Elite Series vključuje:

 • Učinkovito poveča moč brez pridobivanja teže
 • Spodbuja prekrvavljenost (ne pretvori v estrogen ali napihnjenost)
 • Odstrani odvečno vodo, da pomaga izpostaviti opredelitev in mišice vašega telesa
 • Povečuje fizično moč, agilnost, hitrost in energijo
 • Povečuje gostoto mišic
 • Idealen za rezanje ciklov

Dobili ripped postavo je težko doseči kar je razlog, boste morali anaboličnih dodatkov. Ker je Winnidrol Elite Series temelji steroidnega Winstrol, morate najprej razumeti, kako deluje to zdravilo.

Winstrol Pregled

Winstrol je ime, blagovna znamka steroidnih zdravil imenovano Stanozolol. To je sintetična anabolični steroid, ki izhaja iz dihydrostestosterone in ga je Winthrop Laboratories najprej razvil v letu 1962.

Za razliko od večine steroidov, ki so injectables se Winstrol sprejeti v obliki peroralne tablete ali obliki vodne suspenzije, in ima visoko peroralno biološko zaradi C17 a-alkilacijo (17aa spojina). To pomeni, da omogoča hormon za preživetje presnovo prvega prehoda jeter, kadar jo zaužije.

Medtem ko je bil Winstrol uporabi za več zdravstvenih pogojev, se pogosto uporablja kot zdravilo uspešnosti krepitev in je prepovedana v večini športna tekmovanja. Winstrol je mogoče zaznati do deset dni po zaužitju s testiranjem urina.

Tako kot zgoraj našteto zgoraj, Winstrol uporablja predvsem za rezanje ciklov, da pomaga gorijo maščobe in ohraniti mišično maso. Menijo, da bi to zdravilo lahko presnovi maščobno tkivo, čeprav je dokončen dokaz, da lahko zagotovi maščobe lastnosti gorenja.

Kaj pa stranski učinki? Ker Winstrol je 17aa spojina, lahko prenašati prvega prehoda skozi jetra, da se uniči. To pomeni, da bo imela vaša jetra težko obdelavo časa, zaradi česar Winstrol zelo strupena snov. Stanozolol je ena najhujših hepatoxicity med vsemi znanimi steroidnih zdravil. [Read: stanozolol – Wikipedija ]

kliknite tukaj za nakup Winnidrol iz uradne spletne strani »

Winnidrol Elite Series Sestavine

Tako kot druge blagovne znamke Crazy Mass, so omejene informacije je mogoče najti o sestavinah Winndrol je na svoji uradni spletni strani. Vendar pa so mi lahko vzamejo svojo formulo prek enega od svojih sodelavcev strank.

Lastniška formula Winnidrol Elite Series vključuje dimethyaminoethanol (bolj znan kot DMAE), divji yam koren ekstrakt, oleinske in linolne kisline, L-karnitin in holin bitartrat. Skupni odmerek vsake tablete je 50 mg, vendar nisem mogel dobiti količine posameznih sestavin zaradi pravic trgovskih za zaščito svoje formule.

Kot lahko vidite, Winnidrol Elite Series ni steroid drog, ampak 100% naravni dodatek. Lahko zagotovi anabolne učinke? Lets izvedeti.

Kako Winnidrol Elite Series deluje?

Winnidrol Elite Series sproži anabolično stanje za vaše telo uporablja svoje naravne patentirano formulo. Trdijo, da lahko njeni presnavljajo učinki pomaga sežigati maščobe, medtem ko močno povečanje hitrost, okretnost in vzdržljivost.

Če želite izvedeti, kako ta dodatek deluje, moramo dobiti globlji vpogled v sestavine vsakega Winnidrol je. Naj začnejo z DMAE.

Dimethyaminoethanol

DMAE je snov, ki je znano, da pomagajo uravnavati celične membrane. Kot veste, razgradnja celičnih membran privede do vnetja in staranja.

Ta snov je predhodnik holin in acetilholina, ki je bilo dokazano, da prehaja krvno-možgansko pregrado bolj učinkovito kot holin. V navadnega je izraz, DMAE pomaga pri gradnji in popravila celičnih membran, zlasti tistih, ki svojega centralnega živčnega sistema.

S tem je dejal, Winnidrol dodal DMAE, da v prvi vrsti pomagati izboljšati kognitivne in spominske sposobnosti, kot tudi za dvig splošne ravni energije.

 

L-karnitin

L-karnitin je aminokislina, ki je zelo priljubljen po svojih lastnostih kurjenje maščob. Ta amino kislina pomaga izboljšati sposobnost športnika, izboljša moške neplodnosti in pomaga pri zdravljenju različnih bolezni razvoja možganov.

Poleg tega, L-karnitin pomaga telesu za proizvodnjo energije, krepi možgane in delovanje srca, mišic movenent in številne druge procese telesa.

 

Wild Yam Root Extract

Divji jam je rastlinski ekstrakt, ki vsebuje kemično diosgenin, ki se lahko izvede v laboratoriju v različnih steroidov, kot dehidroepiandrosterona (DHEA) in estrogen.

Kot L-karnitina, wild yam pomaga izboljšati težave s plodnostjo, športnika, odpravlja črevesne bolezni, revmatoidnega artritisa in povečuje raven energije.

 

holin Bitartrate

Holin bitartrat je zelo podobna vitaminov B in lahko naravno proizveden v jetrih. Ta snov se uporablja za bolezni jeter, depresija, izguba spomina, demenca, in nekatere vrste napadov.

V tem športu, je holin bitartrat uporablja za zavlačevanje utrujenost v vadbo vzdržljivosti in povečanje vaše energije ravni s spodbujanjem svoj centralni živčni sistem.

 

Linolna in oleinska kislina

Winnidrol Elite Series vsebuje tako linoleinske in oleinske kisline. Linolenske kisline omega-6 maščobne kisline in polinenasičenih vrsta maščobe. Ta snov pomaga izboljšati zdravje in celičnih funkcij. To lahko zniža raven holesterola v krvi in ​​pomaga zmanjšati bolezni srca.

Oleinska kislina po drugi strani pa ima podobne funkcije kot linolna kislina. To je omega-9 maščobna kislina, ki je proizveden v organizmu.

winnidrol-Winstrol-pred-po

Lahko Winnidrol Elite Series doseganje rezultatov?

Čeprav obstajajo omejene informacije o svoji formuli, Winnidrol Elite Series ima deset kupcev, ki podpira učinkovitost tega izdelka. To ni nenavadno, saj je nor Mass znana po kakovosti svojih izdelkov.

Nekatere pregledov Winnidrol Elite Series vključuje:

Sodili za 1 kroga, 4wks. Jaz lahko povem moje telesne maščobe se je zmanjšala in moj čas okrevanja je bolje. Izpolnjeni.

Poskusil sem tudi druge izdelke, ki stanejo več in ta izdelek naredil boljše delo. Velika povečanje vzdržljivosti in moči.

kliknite tukaj za nakup Winnidrol iz uradne spletne strani »

Ali Winnidrol varen?

Winnidrol Elite Series trenutno nima znanih stranskih učinkov. To je verjetno zaradi svoje 100% naravnih sestavin. Za razliko od steroidni Winstrol drog, Winnidrol je nestrupen na obeh ledvicah in jetrih.

Čeprav je varno, pa ste vabljeni, da se posvetujejo s svojim zdravnikom, preden boste uporabili Winnidrol Elite Series.

Winnidrol Winstrol Priporočena uporaba

Vzemite eno tableto Winnidrol Elite Series, dvakrat na dan s hrano, tudi na non-vaja dni. Na dneve treninga, da 30 do 45 minut pred treningom.

Za najboljše rezultate priporočamo uporabo vsaj 2 meseca. Vadba rok je 2 meseca “na” in 2 tedna “off”.

Winnidrol Elite Series Povzetek mnenja

Winnidrol Elite serija je odlična alternativa stanozolol, saj je 100% iz naravnih sestavin, ki ne bo povzročil toksičnost telesa.

Iz zgoraj navedenih podatkov, lahko povem, da lahko Winnidrol Elite Series zagotavljanje anabolne učinke, ne tvegajo svoje telo v različnih škodljivih vplivov na zdravje.

Ocenim ta dodatek kot ” ODOBRENE ” zaradi naslednjih razlogov:

 • Zmogljiva anabolne lastnosti
 • Podpira zmanjševanje maščobe
 • Idealen za rezanje ciklov
 • Ni znanih stranskih učinkov
 • Ton dobrih kritik na spletu
 • 7 dni denar nazaj garancije

Kje Nakup Winnidrol Elite Series?

Winnidrol Elite Series še ni na voljo v vaši lokalni fitnes dodatek trgovinah, ne na vseh spletnih dodatek drobno. Lahko kupite samo to blagovno znamko s pomočjo Crazy množično uradni spletni strani.

Za nakup Winnidrol Elite Series, prosimo spodaj obiščite svoj uradni prodajni strani.

kliknite tukaj za nakup Winnidrol iz uradne spletne strani »

92/100 : by 263 users
Winidrol Review