CrazyMass Winnidrol (Winstrol) Elite Series Review – Winstrol προς Πώληση

Home » Review » Winidrol » CrazyMass Winnidrol (Winstrol) Elite Series Review – Winstrol προς Πώληση

Ψάχνετε για αναβολικά συμπλήρωμα που μπορεί φυσικά να σας δώσει τη μυϊκή μάζα και τη βελτίωση της αντοχής; Αν ναι, τότε πρέπει να διαβάσετε αυτό το Winnidrol Elite Series επανεξέταση προϊόν.

Τα αναβολικά στεροειδή δεν είναι η μόνη επικρατούσα τάση του φαρμάκου, όταν πρόκειται για bodybuilding αυτές τις μέρες. Τα στεροειδή είναι τρομακτικό, όπως τα προϊόντα αυτά μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές παρενέργειες. λάτρεις του fitness είναι τώρα φωνάζουν για πιο ασφαλή και στεροειδών εναλλακτικές συμπληρώματα που παρέχει επίσης αναβολικές ιδιότητες.

Διαβάστε αυτή την κριτική του προϊόντος και να μάθουν πώς Winnidrol Elite Series μπορεί να συμβάλει στη στήριξη του προγράμματος γυμναστικής σας.

Τι είναι Winnidrol Elite Series;

winnidrol-Winstrol προς πώλησηWinnidrol Elite Series είναι μια ποιότητα και ένα από τα bestselling προϊόντα Crazy Μαζικής LLC. Αυτή η μάρκα μιμείται τη δύναμη των αναβολικών στεροειδών που ονομάζεται Winstrol.

Όπως και πολλά άλλα συμπληρώματα Crazy Mass, Winnidrol Elite Series έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κάψετε το λίπος σας και να επαναπροσδιορίσουν τους κοιλιακούς σας και να αυξήσει την πυκνότητα των μυών, που σας δίνει περισσότερη δύναμη για το πρόγραμμα προπόνησής σας.

Μερικά από τα υποτιθέμενα οφέλη της Winnidrol Elite Series περιλαμβάνουν:

 • Αποτελεσματικά αυξάνει την αντοχή, χωρίς να κερδίζουν βάρος
 • Προωθεί την αγγείωση (δεν θα μετατραπούν σε οιστρογόνα ή φούσκωμα)
 • Εξαλείφει το υπερβολικό νερό για να βοηθήσει να εκθέσει τον ορισμό του σώματός σας και των μυών
 • Ενισχύει την φυσική δύναμη, την ευκινησία, την ταχύτητα και την ενέργεια
 • Ενισχύει την πυκνότητα των μυών
 • Τέλειο για την κοπή των κύκλων

Να πάρει ένα σχισμένο διάπλαση είναι δύσκολο να επιτευχθεί η οποία είναι ο λόγος που χρειάζεστε αναβολικά συμπληρώματα. Από Winnidrol Elite Series στηρίζεται από στεροειδή Winstrol, θα πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε πώς λειτουργεί αυτό το φάρμακο.

Winstrol Επισκόπηση

Winstrol είναι ένα εμπορικό σήμα των στεροειδών φαρμάκων που ονομάζεται Stanozolol. Είναι ένα συνθετικό στεροειδές αναβολικό που προέρχεται από dihydrostestosterone και αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από Winthrop Laboratories το 1962.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα στεροειδή που είναι ενέσιμα, Winstrol λαμβάνεται ως ένα στοματικό δισκίο ή υδατικό εναιώρημα μορφή, και έχει μια υψηλή στοματική βιοδιαθεσιμότητα λόγω C17 α-αλκυλίωση (17aa ένωση). Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπει η ορμόνη να επιβιώσει μεταβολισμό ήπατος πρώτου περάσματος, όταν προσλαμβάνεται.

Ενώ Winstrol έχει χρησιμοποιηθεί για διάφορες συνθήκες υγείας, είναι συνήθως χρησιμοποιείται ως φάρμακο ενίσχυσης της απόδοσης και έχει απαγορευτεί στα περισσότερα αθλήματα ανταγωνισμού. Winstrol μπορεί να ανιχνευθεί έως και δέκα ημέρες μετά από την κατάποση μέσω δοκιμών ούρων.

Όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, Winstrol χρησιμοποιείται κυρίως για τους κύκλους κοπή, για να σας βοηθήσει να κάψετε λίπος και να διατηρήσει άλιπης μάζας σώματος. Πιστεύεται ότι αυτό το φάρμακο μπορεί να βοηθήσει να μεταβολίσει λιπώδη ιστό, αν και υπάρχουν ασαφή στοιχεία ότι μπορεί να παρέχει ιδιότητες καύση του λίπους.

Τι γίνεται με τις παρενέργειες; Από Winstrol είναι μια ένωση 17aa, μπορεί να υπομείνει το πρώτο πέρασμα μέσω του ήπατος σας χωρίς να καταστραφεί. Αυτό σημαίνει ότι το συκώτι σας θα έχουν έναν σκληρό χρόνο επεξεργασίας, καθιστώντας Winstrol μια πολύ τοξική ουσία. Stanozolol έχει μία από τις χειρότερες ηπατοτοξικότητα μεταξύ όλων των γνωστών στεροειδών φαρμάκων. [Διαβάστε: Stanozolol – Βικιπαίδεια ]

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Winnidrol από την επίσημη ιστοσελίδα »

Συστατικά Winnidrol Elite Series

Ακριβώς όπως και τα άλλα εμπορικά σήματα Crazy Mass, υπάρχουν περιορισμένες πληροφορίες που πρέπει να βρεθεί για τα συστατικά Winndrol του στην επίσημη ιστοσελίδα της. Ωστόσο, ήμουν σε θέση να εξάγει τον τύπο του μέσω ενός από τους συνεργάτες των πελατών τους.

Το ιδιόκτητο τύπο της Winnidrol Elite Series περιλαμβάνουν dimethyaminoethanol (πιο γνωστή ως DMAE), άγριο γιαμ εκχύλισμα ρίζας, ελαϊκό και το λινελαϊκό οξύ, L-Καρνιτίνη και διτρυγική χολίνη. Η συνολική δόση του κάθε ταμπλέτα είναι 50 mg, αλλά δεν ήμουν σε θέση να πάρει τα ποσά για κάθε συστατικό λόγω δικαιώματα του εμπόρου να προστατεύσουν τον τύπο τους.

Όπως μπορείτε να δείτε, Winnidrol Elite Series δεν είναι ένα στεροειδές φάρμακο, αλλά 100% φυσικό συμπλήρωμα. Μπορεί να παρέχει αναβολικές επιδράσεις; Ας ανακαλύψουμε.

Πώς λειτουργεί Winnidrol Elite Series;

Winnidrol Elite Series πυροδοτεί μια αναβολική κατάσταση για το σώμα σας, χρησιμοποιώντας το φυσικό ιδιόκτητο τύπο της. Ισχυρίζονται ότι μεταβολίζουν τα αποτελέσματά της μπορεί να βοηθήσει καίτε λίπος, ενισχύοντας παράλληλα σημαντικά την ταχύτητα σας, την ευκινησία και αντοχή.

Για να μάθετε πώς λειτουργεί αυτό το συμπλήρωμα, θα πρέπει να πάρει βαθύτερα γνώσεις σχετικά με τα συστατικά του κάθε Winnidrol του. Ας ξεκινήσουμε με DMAE.

Dimethyaminoethanol

DMAE είναι μια ουσία που είναι γνωστό ότι βοηθούν στη ρύθμιση των κυτταρικών μεμβρανών. Όπως γνωρίζετε, η υποβάθμιση των κυτταρικών μεμβρανών να οδηγήσει σε φλεγμονή και τη γήρανση.

Η ουσία αυτή είναι ένας πρόδρομος για χολίνης και της ακετυλοχολίνης, η οποία έχει αποδειχθεί ότι διαπερνά τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό πιο αποτελεσματικά από ό, τι η χολίνη. Σε απλή γλώσσα όρος, DMAE βοηθά στην οικοδόμηση και κυτταρικές μεμβράνες επισκευή, ειδικά εκείνοι της το κεντρικό νευρικό σας σύστημα.

Με αυτόν εν λόγω, Winnidrol πρόσθεσε DMAE για να βοηθήσει κυρίως την ενίσχυση της γνωστικής και της μνήμης των δεξιοτήτων, καθώς και να ενισχύσει το συνολικό επίπεδο ενέργειας σας.

 

L-καρνιτίνη

Η L-καρνιτίνη είναι ένα αμινοξύ που είναι πολύ δημοφιλής για τις ιδιότητες καύση του λίπους του. Αυτό το αμινοξύ βοηθά στη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης, βελτιώνει την ανδρική υπογονιμότητα και βοηθά στην θεραπεία διαφόρων διαταραχών ανάπτυξης του εγκεφάλου.

Επιπρόσθετα, η L-καρνιτίνη βοηθά το σώμα να παράγει ενέργεια, ενισχύει τον εγκέφαλο και τη λειτουργία της καρδιάς, των μυών movenent και πολλές άλλες διαδικασίες του σώματος.

 

Απόσπασμα Wild Yam Root

Άγρια γιαμ είναι ένα φυτικό εκχύλισμα που περιέχει μια χημική ουσία diosgenin, που μπορεί να γίνει στο εργαστήριο σε διάφορα στεροειδή όπως δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA) και τα οιστρογόνα.

Όπως L-καρνιτίνη, άγριο γιαμ βοηθά στη βελτίωση θέματα γονιμότητας, της αθλητικής απόδοσης, ανακουφίζει από εντερικές διαταραχές, η ρευματοειδής αρθρίτιδα και αυξάνει το επίπεδο της ενέργειας.

 

χολίνη Διτρυγική

Χολίνη Διτρυγική είναι πολύ παρόμοια με τις βιταμίνες Β και μπορεί να παραχθεί με φυσικό τρόπο από το ήπαρ. Αυτή η ουσία χρησιμοποιείται για τις ασθένειες του ήπατος, η κατάθλιψη, απώλεια μνήμης, άνοια, και ορισμένους τύπους επιληπτικών κρίσεων.

Στο bodybuilding, διτρυγική χολίνη χρησιμοποιείται για την καθυστέρηση της κόπωσης στην προπόνηση αντοχής και αύξηση των επιπέδων της ενέργειας σας με την τόνωση κεντρικό νευρικό σας σύστημα.

 

Το λινολεϊκό και ελαϊκό οξύ

Winnidrol Elite Series περιέχει τόσο λινολεϊκό και ελαϊκό οξύ. Το λινελαϊκό οξύ είναι ένα ω-6 λιπαρό οξύ και ένα πολυακόρεστο είδος του λίπους. Η ουσία αυτή βοηθά στη βελτίωση λειτουργιών υγείας και των κυττάρων. Μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της χοληστερόλης και να βοηθήσει στη μείωση των καρδιακών παθήσεων.

Το ελαϊκό οξύ, από την άλλη πλευρά έχει παρόμοιες λειτουργίες, όπως το λινελαϊκό οξύ. Είναι ένα ω-9 και παράγεται από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο.

winnidrol-Winstrol-πριν-μετά

Μπορεί Winnidrol Elite Series Παραδώστε τα αποτελέσματα;

Αν και υπάρχουν περιορισμένες πληροφορίες σχετικά με τον τύπο του, Winnidrol Elite Series έχει δεκάδες πελάτες που υποστηρίζει η αποτελεσματικότητα αυτού του προϊόντος. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο ως Crazy Mass είναι γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της.

Μερικά από τα σχόλια του Winnidrol Elite Series περιλαμβάνουν:

Προσπάθησα για 1 κύκλο, 4wks. Μπορώ να πω το λίπος του σώματος μου έχει μειωθεί και ο χρόνος αποκατάστασης μου είναι καλύτερη. Ικανοποιημένοι.

Έχω δοκιμάσει άλλα προϊόντα που κοστίζουν περισσότερο και αυτό το προϊόν έκανε καλύτερη δουλειά. Μεγάλη αύξηση στην αντοχή και τη δύναμη.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Winnidrol από την επίσημη ιστοσελίδα »

Είναι Winnidrol ασφαλή;

Winnidrol Elite Series σήμερα δεν έχει γνωστές παρενέργειες. Αυτό πιθανώς οφείλεται στο 100% φυσικά συστατικά του. Σε αντίθεση με το στεροειδές φάρμακο Winstrol, Winnidrol είναι μη τοξικό για τους δύο νεφρούς και το ήπαρ.

Αν και ασφαλές, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε Winnidrol Elite Series.

Winnidrol Winstrol Συνιστώμενη Χρήση

Πάρτε ένα δισκίο των Winnidrol Elite Series, δύο φορές την ημέρα μαζί με τα γεύματα, ακόμη και κατά τις ημέρες μη-προπόνηση. Τις ημέρες προπόνησης, να λάβει 30 έως 45 λεπτά πριν την προπόνηση.

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε για τουλάχιστον 2 μήνες. περίοδο προπόνηση είναι 2 μήνες “on” και δύο εβδομάδες “off”.

Winnidrol Elite Series Κριτική Περίληψη

Winnidrol Elite Series είναι η τέλεια εναλλακτική λύση για Stanozolol καθώς είναι 100% από φυσικές ενώσεις που ποτέ δεν θα προκαλέσουν τοξικότητα του σώματος.

Από τις παραπάνω πληροφορίες, μπορείτε να πείτε ότι Winnidrol Elite Series μπορεί να παρέχει αναβολικές επιδράσεις ενώ δεν διακινδυνεύουν το σώμα σας σε διάφορες δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία.

Βαθμολογώ αυτό το συμπλήρωμα ως « ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ” οφείλεται στους εξής λόγους:

 • Ισχυρό αναβολικό ιδιότητες
 • Υποστηρίζει τη μείωση του λίπους
 • Τέλειο για την κοπή των κύκλων
 • Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες
 • Τόνοι καλές κριτικές σε απευθείας σύνδεση
 • 7-ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Πού να Αγορά Winnidrol Elite Series;

Winnidrol Elite Series δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στο τοπικό καταστήματα συμπλήρωμα της φυσικής σας κατάστασης, ούτε σε οποιαδήποτε σε απευθείας σύνδεση λιανοπωλητές συμπλήρωμα. Μπορείτε να αγοράσετε μόνο αυτό το σήμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας Crazy Mass.

Για να αγοράσετε Winnidrol Elite Series, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα των πωλήσεών της στη συνέχεια.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Winnidrol από την επίσημη ιστοσελίδα »

88/100 : by 383 users
Winidrol Review