CrazyMass Winnidrol (Winstrol) Elite Series Review – Winstrol за Продажба

Home » Review » Winidrol » CrazyMass Winnidrol (Winstrol) Elite Series Review – Winstrol за Продажба

Търсите ли анаболен добавка, която естествено може да ви даде чиста мускулна маса и подобряване на сила? Ако отговорът е да, тогава трябва да прочетете тази Winnidrol Elite Series мнение за този продукт.

Анаболните стероиди не са единственият мейнстрийм лекарството, когато става въпрос за бодибилдинг тези дни. Стероидите са страшни, тъй като тези продукти могат да предизвикат сериозни странични ефекти. Фитнес ентусиасти се сега вдигат врява за повече по-безопасни и стероидни-алтернатива добавки, които също осигурява анаболни свойства.

Прочетете този преглед продукт и да научат как Winnidrol Elite Series може да допринесе за подпомагането на вашата фитнес програма.

Какво е Winnidrol Elite Series?

winnidrol-Winstrol за продажбаWinnidrol Elite Series е с качество, и един от най-продаваните продукти на Crazy Mass LLC. Тази марка имитира силата на анаболен стероид наречен Winstrol.

Подобно на много други Crazy Масови добавки, Winnidrol Elite Series е предназначена да помогне изгаря мазнините и предефинират коремните си мускули и увеличаване на мускулната плътност, което ви дава повече възможности на вашата програма за тренировка.

Някои от претендираните ползите от Winnidrol Elite Series включва:

 • Ефективно увеличава силата, без да наддава
 • Популяризира васкуларизация (няма да се конвертира в естроген или подуване на корема)
 • Елиминира излишната вода, за да помогне да изложи определение и мускулите на тялото си
 • Увеличава физическата сила, ловкост, бързина и енергия
 • Увеличава мускулната плътност
 • Идеален за рязане на цикъла

Първи излъган физика е трудно да се постигне, което е причина трябва анаболни добавки. Тъй Winnidrol Elite Series се основава от стероиди Winstrol, трябва първо да се разбере как работи този наркотик.

Winstrol Преглед

Winstrol е име, търговска марка на стероиден лекарство, наречено Stanozolol. Той е синтетичен анаболен стероид, който е получен от dihydrostestosterone и за първи път е разработена от Winthrop Laboratories през 1962.

За разлика от повечето стероиди, които са инжекционни, Winstrol се приема като орална таблетка или водна форма суспензия, и има висока орална бионаличност поради С17 α-алкилиране (17aa съединение). Това означава, че тя позволява на хормон да оцелеят при първо преминаване на метаболизма на черния дроб при поглъщане.

Докато Winstrol е бил използван в продължение на няколко здравни условия, тя често се използва като повишаване ефективността на наркотици и е забранена в повечето спортни състезания. Winstrol може да бъде открит до десет дни след поглъщане чрез тестване на урина.

Подобно на споменатия по-горе по-горе, Winstrol се използва главно за рязане на цикъла, за да помогне за изгаряне на мазнините и задържането на мускулната маса. Смята се, че това лекарство може да помогне метаболизма на мастната тъкан, въпреки че има неубедителни доказателства, че тя може да осигури изгаряне на мазнините свойства.

Какво ще кажете за странични ефекти? Тъй като Winstrol е 17aa съединение, тя може да издържи на първото преминаване през черния дроб, без да бъдат унищожени. Това означава, че си черен дроб ще имат труден за обработка на време, правейки Winstrol много токсично вещество. Stanozolol е един от най-лошата хепатотоксичност сред всички известни стероидни лекарства. [Прочети: Stanozolol – Уикипедия ]

кликнете тук, за да закупите Winnidrol от официалния сайт »

Winnidrol Elite Series Съставки

Също като другите марки Crazy Масови, има ограничена информация да бъдат намерени около съставки Winndrol му на официалния си уебсайт. Въпреки това, аз бях в състояние да извлече своята формула, чрез един от своите клиентски сътрудници.

Имуществената формулата на Winnidrol Elite Series включва dimethyaminoethanol (по-известен като DMAE), див сладък картоф екстракт от корен, олеинова и линолова киселина, L-карнитин и холин битартарат. Общата доза на всяка таблетка е 50 mg, но не бях в състояние да получи сумите на всички съставки, поради права на търговеца за защита на тяхната формула.

Както можете да видите, Winnidrol Elite Series не е стероид с наркотици, но 100% естествена добавка. Може ли да се осигури анаболен ефект? Нека разберем.

Как действа Winnidrol Elite Series?

Winnidrol Elite Series предизвиква анаболно състояние за тялото си с помощта на своята естествена патентована формула. Те твърдят, че неговите метаболизиращи ефекти могат да помогнат за изгаряне на мазнини, като същевременно значително увеличаване на скоростта, ловкост и издръжливост.

За да научите как работи тази добавка, ние трябва да получи по-дълбоки прозрения в съставките всеки Winnidrol му. Нека започнем с DMAE.

Dimethyaminoethanol

DMAE е вещество, което е известно, за да регулира клетъчните мембрани. Както знаете, разграждане на клетъчните мембрани да доведе до възпаление и стареене.

Това вещество е прекурсор на холин и ацетилхолин, което е показано, че преминава през кръвно-мозъчната бариера по-ефективно от холин. В срок профан Ръководство, DMAE помага в изграждането и ремонта на клетъчните мембрани, особено тези на вашия централната нервна система.

С това каза, Winnidrol добави DMAE да помогне предимно подобри когнитивните и паметта умения, както и да се повиши общото ниво на енергия.

 

L-Carnitine

L-Carnitine е аминокиселина, която е много популярна за своите изгаряне на мазнините свойства. Тази аминокиселина помага за подобряване на спортните постижения, подобрява мъжкото безплодие и помага лечение на различни заболявания на развитието на мозъка.

Освен това L-Carnitine помага на тялото да произвежда енергия, подобрява мозъчната и сърдечната функция, мускулна movenent и много други процеси на тялото.

 

Wild Yam Root Extract

Wild Yam е екстракт от растение, което съдържа химикал например диосгенин, които могат да бъдат направени в лабораторията в различни стероиди като дехидроепиандростерон (DHEA) и естроген.

Подобно на L-Carnitine, див сладък картоф помага за подобряване на проблеми с плодовитостта, спортните постижения, облекчава чревни разстройства, ревматоиден артрит и повишава нивото на енергия.

 

Холин битартрат

Холин битартрат е много подобен на витамините В и могат да бъдат естествено произвежда в черния дроб. Това вещество се използва за чернодробни заболявания, депресия, загуба на паметта, деменция, както и някои видове припадъци.

В културизъм, холин битартарат се използва за забавяне на умората в тренировките за издръжливост и повишаване на енергийните нива, като стимулира вашата централна нервна система.

 

Линолова и олеинова киселина

Winnidrol Elite Series съдържа както линолова и олеинова киселина. Линолова киселина е омега-6 мастна киселина и полиненаситени вид мазнина. Това вещество помага за подобряване на здравето и клетъчни функции. Това може да намали нивата на холестерола и да помогне за намаляване на сърдечни заболявания.

Олеинова киселина, от друга страна има подобни функции като линолова киселина. Това е омега-9 мастна киселина и се произвежда от тялото естествено.

winnidrol-Winstrol-преди-след

Може Winnidrol Elite Series дава резултати?

Въпреки че има ограничена информация за неговата формула, Winnidrol Elite Series има десетки клиенти, които подкрепя ефикасността на този продукт. Това не е необичайно като Crazy Mass е известен с качеството на своите продукти.

Някои от прегледите на Winnidrol Elite Series включва:

Опита за 1 цикъл, 4wks. Мога да кажа, тялото ми мазнини е намалял и моето време за възстановяване е по-добре. Удовлетворен.

Опитах други продукти, които струват повече и този продукт е направил по-добра работа. Great увеличение на издръжливост и сила.

кликнете тук, за да закупите Winnidrol от официалния сайт »

Дали Winnidrol Safe?

Winnidrol Elite Series момента няма известни странични ефекти. Това вероятно се дължи на неговите 100% натурални съставки. За разлика от стероидно лекарство Winstrol, Winnidrol не е токсичен за бъбреците, така и на черния дроб.

Въпреки, сейф, вие се насърчават да се консултирате с вашия лекар преди да използвате Winnidrol Elite Series.

Winnidrol Winstrol Препоръчителна употреба

Приемайте по една таблетка на Winnidrol Elite Series, два пъти дневно с храна дори за не-тренировъчни дни. На тренировка дни, да вземе 30 до 45 минути преди изработване.

За най-добри резултати, използвайте най-малко 2 месеца. Тренировка период е 2 месеца “на” и 2 седмици “Off”.

Winnidrol Elite Series Преглед Резюме

Winnidrol Elite Series е добра алтернатива за Stanozolol като тя е 100% от естествени съставки, които никога няма да причиняват токсичност тяло.

От информацията по-горе, може да се каже, че Winnidrol Elite Series може да осигури анаболен ефект, докато не рискува тялото си към различни неблагоприятни последици за здравето.

Аз оцените тази добавка като ” ОДОБРЕНИ ” поради следните причини:

 • Мощни анаболни свойства
 • Поддържа намаляване на мазнините
 • Идеален за рязане на цикъла
 • Не са известни странични ефекти
 • Тоновете на добри отзиви онлайн
 • 7-дни парите обратно гаранция

Къде да купим Winnidrol Elite Series?

Winnidrol Elite Series все още не е на разположение в местния магазини фитнес добавки, нито в някакви онлайн добавка търговците на дребно. Можете да закупите само тази марка чрез Crazy Mass официален уебсайт.

За да купите Winnidrol Elite Series, моля посетете официалната си страница продажбите долу.

кликнете тук, за да закупите Winnidrol от официалния сайт »

89/100 : by 267 users
Winidrol Review