CrazyMass Winnidrol (Winstrol) Elite Series Review – winstrol for salg

Home » Review » Winidrol » CrazyMass Winnidrol (Winstrol) Elite Series Review – winstrol for salg

Er du ute etter anabole supplement som kan naturligvis gi deg muskelmasse og økt styrke? Hvis ja, så du må lese denne Winnidrol Elite Series produkt vurdering.

Anabole steroider er ikke den eneste hovedstrømmen medikament når det gjelder kroppsbygging i disse dager. Steroider er skummelt som disse produktene kan utløse alvorlige bivirkninger. Fitness entusiaster er nå etterlyst for mer sikrere og steroid-alternativ kosttilskudd som også gir anabole egenskaper.

Les dette produktet anmeldelsen, og lære hvordan Winnidrol Elite-serien kan bidra til å støtte din fitness program.

Hva er Winnidrol Elite-serien?

winnidrol-winstrol for salgWinnidrol Elite serien er en kvalitet og en av de bestselgende produktene av Crazy Mass LLC. Dette splitter ligner kraften av anabole steroider kalt Winstrol.

Som mange andre Crazy Mass kosttilskudd, er Winnidrol Elite-serien er utformet for å bidra til å brenne fett og redefinere din abs og øke muskel tetthet, noe som gir deg mer innflytelse på din treningsprogram.

Noen av de påståtte fordelene ved Winnidrol Elite-serien inkluderer:

 • effektivt øker styrke uten å få vekt
 • Fremmer vascularity (vil ikke konvertere til østrogen eller oppblåsthet)
 • Eliminerer overflødig vann for å hjelpe utsette kroppen din definisjon og muskel
 • Øker fysisk kraft, smidighet, hurtighet og energi
 • Forbedrer muskel tetthet
 • Perfekt for å kutte sykluser

Får en dratt kroppsbygning er vanskelig å oppnå noe som er grunnen til at du trenger anabole kosttilskudd. Siden Winnidrol Elite-serien er basert fra steroid Winstrol, må du forstå først hvordan dette stoffet virker.

Winstrol oversikt

Winstrol er et varemerke navnet steroid medikament kalt Stanozolol. Det er et syntetisk anabole steroidet som er avledet fra dihydrostestosterone og ble først utviklet av Winthrop Laboratories i 1962.

I motsetning til de fleste steroider som er injiserbare, blir Winstrol tatt som en oral tablett eller vandig suspensjonsform, og har en høy oral biotilgjengelighet på grunn av C17 α-alkylering (17aa forbindelse). Dette betyr at den tillater hormonet for å overleve første-passasje levermetabolisme ved inntak.

Mens Winstrol har vært brukt i flere helsemessige forhold, blir det ofte brukt som et prestasjonsfremmende stoff, og er forbudt i de fleste idrettskonkurranse. Winstrol kan oppdages opptil ti dager etter inntak gjennom urin testing.

Som tidligere nevnte ovenfor, er Winstrol i hovedsak brukes til skjæring sykluser, for å bidra til å brenne fett og beholde muskelmasse. Det antas at dette stoffet kan hjelpe forbrenne fettvev, selv om det er mangelfulle bevis for at det kan gi fettforbrenning egenskaper.

Hva med bivirkninger? Siden Winstrol er en 17aa sammensatte, kan det tåle det første går gjennom leveren uten å bli ødelagt. Dette betyr at leveren din vil ha en tøff tid behandling, noe som gjør Winstrol en svært giftig stoff. Stanozolol har en av de verste hepatoxicity blant alle kjente steroide narkotika. [Les: Stanozolol – Wikipedia ]

Klikk her for å kjøpe Winnidrol fra den offisielle nettsiden »

Winnidrol Elite-serien Ingredienser

Akkurat som andre Crazy Mass merker, er det begrenset informasjon å finne om Winndrol ingredienser på sin offisielle hjemmeside. Men jeg var i stand til å trekke sin formel gjennom en av sine kunde kollegaer.

Den proprietære formel av Winnidrol Elite Series inkluderer dimethyaminoethanol (mer kjent som DMAE), wild yam rot ekstrakt, olje og linolsyre, L-karnitin og kolin bitartrate. Den totale dosen av hver tablett er 50mg, men jeg var ikke i stand til å få mengder av hver ingredienser som følge av selgerens rett til å beskytte sin formel.

Som du kan se, er Winnidrol Elite Series ikke et steroid narkotika, men 100% naturlig supplement. Kan det gi anabole effekter? La oss finne det ut.

Hvordan Winnidrol Elite Series arbeid?

Winnidrol Elite Series utløser en anabol tilstand for kroppen din ved hjelp av sin naturlige proprietære formel. De hevder at dets metabolizing effektene kan hjelpe brenne fett, mens sterkt øke din hastighet, smidighet og utholdenhet.

Hvis du vil vite hvordan dette fungerer supplement, trenger vi å få dypere innsikt i hver Winnidrol ingredienser. La oss starte med DMAE.

Dimethyaminoethanol

DMAE er et stoff som er kjent for å bidra til å regulere cellemembraner. Som du vet, nedbrytning av cellemembranene føre til betennelser og aldring.

Dette stoffet er en forløper til kolin og acetylkolin, som er vist å krysse blod-hjerne-barrieren mer effektivt enn kolin. I lekmann sikt, DMAE hjelper i å bygge og reparere cellemembraner, spesielt de av sentralnervesystemet.

Med det sagt, Winnidrol lagt DMAE primært bidra til å forbedre kognitive og minne ferdigheter, samt å øke det samlede energinivå.

 

L-carnitine

L-karnitin er en aminosyre som er svært populær for sin fettforbrenning egenskaper. Denne aminosyren bidrar til å forbedre idrettslige prestasjoner, forbedrer mannlig infertilitet og hjelper behandle ulike hjerneutviklingsforstyrrelser.

I tillegg hjelper L-karnitin kroppen til å produsere energi, forbedrer hjerne og hjertefunksjon, muskel movenent og mange andre prosesser i kroppen.

 

Wild Yam Root Extract

Wild yam er en planteekstrakt som inneholder en kjemisk diosgenin, som kan fremstilles i laboratoriet til forskjellige steroider som Dehydroepiandrosteron (DHEA) og østrogen.

Som L-karnitin, hjelper wild yam forbedre fruktbarhet problemer, idrettslige prestasjoner, lindrer tarmsykdommer, revmatoid artritt og øker energinivået.

 

kolin bitartrate

Kolin bitartrat er høyst lik B-vitaminer og kan være naturlig produsert av leveren. Denne substansen er brukt for leversykdommer, depresjon, hukommelsessvikt, demens, og visse typer beslag.

I bodybuilding, er kolin bitartrate brukes for å forsinke utmattelse i utholdenhetstrening og øke energinivået ved å stimulere sentralnervesystemet.

 

Linolensyre og oljesyre

Winnidrol Elite-serien inneholder både linolensyre og oljesyre. Linolsyre er en omega-6-fettsyre og en flerumettet type fett. Dette stoffet bidrar til å forbedre helse og cellefunksjoner. Det kan senke kolesterolnivået og bidra til å redusere hjertesykdommer.

Oljesyre på den annen side har lignende funksjoner som linolsyre. Det er en omega-9 fettsyre og er produsert av kroppen naturlig.

winnidrol-winstrol-før-etter

Kan Winnidrol Elite Series levere resultater?

Selv om det er begrenset informasjon om sin formel, har Winnidrol Elite Series dusinvis av kunder som støtter dette produktets effekt. Dette er ikke uvanlig som Crazy Mass er kjent for kvaliteten på sine produkter.

Noen av vurderingene av Winnidrol Elite-serien inkluderer:

Prøvde for en syklus, 4 wks. Jeg kan fortelle kroppen min fett har gått ned og min utvinning tid er bedre. Fornøyd.

Jeg har prøvd andre produkter som koster mer, og dette produktet gjorde en bedre jobb. Stor økning i utholdenhet og styrke.

Klikk her for å kjøpe Winnidrol fra den offisielle nettsiden »

Er Winnidrol trygt?

Winnidrol Elite Series har for tiden ingen kjente bivirkninger. Dette er sannsynligvis på grunn av sin 100% naturlige ingredienser. I motsetning til steroide narkotika Winstrol, er Winnidrol giftfri både nyrer og lever.

Selv trygg, oppfordres du til å ta kontakt med legen din før du bruker Winnidrol Elite Series.

Winnidrol Winstrol Anbefalt bruk

Ta en tablett av Winnidrol Elite-serien, to ganger daglig med måltider, selv om ikke-trening dager. På trening dager, ta 30 til 45 minutter før du trener.

For best resultat, bruk i minst 2 måneder. Workout varighet på 2 måneder “på” og 2 uker “off”.

Winnidrol Elite Series omtale Oppsummering

Winnidrol Elite-serien er det perfekte alternativ til Stanozolol som det er 100% laget av naturlige stoffer som aldri vil føre til at kroppen toksisitet.

Fra informasjonen ovenfor, kan du fortelle at Winnidrol Elite Series kan gi anabole effekter samtidig ikke risikere kroppen til ulike negative helseeffekter.

Jeg vurdere dette tillegget som ” GODKJENT ” på grunn av følgende årsaker:

 • Kraftig anabole egenskaper
 • Støtter fettreduksjon
 • Perfekt for å kutte sykluser
 • Ingen kjente bivirkninger
 • Tonnevis av gode anmeldelser på nettet
 • 7-dagers pengene tilbake-garanti

Hvor du kan kjøpe Winnidrol Elite-serien?

Winnidrol Elite-serien er ennå ikke tilgjengelig på ditt lokale trenings supplement butikker, og heller ikke på noen online supplement forhandlere. Du kan bare kjøpe dette merket via Crazy Mass offisielle hjemmeside.

Å kjøpe Winnidrol Elite-serien, kan du besøke den offisielle salg siden under.

Klikk her for å kjøpe Winnidrol fra den offisielle nettsiden »

98/100 : by 83 users
Winidrol Review