CrazyMass Winnidrol (Winstrol) Elite Series Review – Winstrol myytävänä

Home » Review » Winidrol » CrazyMass Winnidrol (Winstrol) Elite Series Review – Winstrol myytävänä

Etsitkö anabolisia täydentää, joka voi luonnollisesti antaa sinulle lihasmassaa ja lisää voimaa? Jos kyllä, sinun täytyy lukea tämä Winnidrol Elite Series tuote uudelleen.

Anaboliset steroidit eivät ole ainoa mainstream lääke kun se tulee kehonrakennus näinä päivinä. Steroidit ovat pelottavia, koska ne voivat laukaista vakavia sivuvaikutuksia. Kuntoilijat ovat nyt äänekkäästi enemmän turvallisempia ja steroidi-vaihtoehto ravintolisiä, myös anabolisia ominaisuuksia.

Lue tämä tuotteen uudelleen ja opetella Winnidrol Elite Series voi auttaa tukemaan oman kunto-ohjelman.

Mikä on Winnidrol Elite Series?

winnidrol-winstrol myytävissäWinnidrol Elite-sarja on laatu ja yksi bestseller tuotteiden Hullu Mass LLC. Tämä merkki jäljittelee voima anabolisten steroidien kutsutaan Winstrol.

Kuten monet muut hullu Mass lisiä Winnidrol Elite-sarja on suunniteltu auttamaan polttaa rasvaa ja uudelleen abs ja lisätä lihasten tiheys, antaa sinulle enemmän vaikutusvaltaa oman harjoitusohjelman.

Jotkut väittivät eduista Winnidrol Elite Sarja sisältää:

 • Tehokkaasti kasvattaa voimaa ilman lihoo
 • Edistää vascularity (ei muuntaa estrogeenin tai turvotusta)
 • Poistaa ylimääräinen vesi auttaa paljastaa kehon määritelmä ja lihasten
 • Tehostaa fyysistä voimaa, ketteryyttä, nopeutta ja energiaa
 • Parantaa lihasten tiheys
 • Täydellinen vähentämään jaksoissa

Getting kopioinnin fysiikka on vaikea saavuttaa, joka on syy tarvitset anabolisia täydentää. Koska Winnidrol Elite Sarja perustuu steroidi Winstrol, sinun täytyy ymmärtää ensin, miten tämä lääke toimii.

Winstrol yleiskatsaus

Winstrol on tavaramerkki nimi steroideihin huume nimeltä Stanozolol. Se on synteettinen anabolinen steroidi, joka on peräisin dihydrostestosterone ja kehitti ensimmäisenä Winthrop Laboratories vuonna 1962.

Toisin kuin useimmat steroideja, jotka ovat injektoitavien, Winstrol otetaan suun kautta tabletin tai vesisuspensiona muodossa, ja sillä on korkea oraalinen biosaatavuus johtuu C17 α-alkyloinnilla (17aa yhdiste). Tämä tarkoittaa sitä, että se sallii hormonin hengissä ensikierron maksan aineenvaihdunnan nieltynä.

Vaikka Winstrol on käytetty useita terveyttä, se on yleisesti käytetty suorituskykyä parantavia huumeiden ja on kielletty useimmissa urheilukilpailut. Winstrol voidaan havaita jopa kymmenen päivän kuluessa nauttimisen kautta virtsaan testausta.

Kuten edellä mainituksi edellä, Winstrol käytetään pääasiassa vähentämään jaksoissa, auttaa polttamaan rasvaa ja säilyttämään kehon rasvattomaan massaan. Uskotaan, että tämä lääke voi auttaa aineenvaihdunta rasvakudoksessa, vaikka on vakuuttavia todisteita siitä, että se voi tarjota rasvanpolttoa ominaisuuksia.

Entä sivuvaikutukset? Koska Winstrol on 17aa yhdiste, se voi kestää alkureitin maksasi ilman tuhotaan. Tämä tarkoittaa, että maksa on kova aika käsittelyyn, joten Winstrol erittäin myrkyllinen aine. Stanozolol on yksi pahimmista hepatoxicity kaikkien tiedossa steroideihin huumeita. [Lue: Stanozolol – Wikipedia ]

klikkaa tästä ostaa Winnidrol virallisilla verkkosivuilla »

Winnidrol Elite Series Ainekset

Aivan kuten muutkin Hullu Mass merkkejä, on olemassa rajoitetusti tietoa löytyy noin Winndrol ainesosat virallisella verkkosivustollaan. Olen kuitenkin pystyivät poimia sen kaavan kautta yksi niiden asiakkaiden yhteistyökumppaneitaan.

Proprietary kaava Winnidrol Elite Sarja sisältää dimethyaminoethanol (paremmin tunnettu DMAE), villi yam juuriuutetta, öljyhappoa ja linolihappoa, L-karnitiini ja koliinibitartraatti. Yhteenlaskettu annos kutakin tabletti on 50 mg, mutta en voinut saada määrät kunkin ainesosien vuoksi kauppiaan oikeudet suojata kaavaa.

Kuten näet, Winnidrol Elite sarja ei steroidi huume, vaan 100% luonnollinen lisä. Voiko se antaa anabolisia vaikutuksia? Otetaan selvää.

Miten Winnidrol Elite Series toimii?

Winnidrol Elite Series laukaisee anabolisia tilassa elimistö käyttää sen luonnollista proprietary kaava. He väittävät, että sen metabolizing vaikutukset voivat auttaa polttamaan rasvaa, samalla merkittävästi lisäämällä nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä.

Saat miten tämä lisäosa toimii, meidän täytyy saada syvyyttä kunkin Winnidrol ainesosat. Let aloittaa DMAE.

Dimethyaminoethanol

DMAE on aine, joka on tunnetusti auttaa säätelemään solukalvojen. Kuten tiedätte, hajoaminen solukalvojen johtaa tulehdukseen ja ikääntymiseen.

Tämä aine on esiaste koliini ja asetyylikoliinin, joka on osoitettu läpäisevän veri-aivoesteen tehokkaammin kuin koliini. Maallikon aikavälillä, DMAE auttaa rakentamiseen ja korjaamiseen solukalvojen, erityisesti keskushermostoon.

Tämän sanoi, Winnidrol lisätään DMAE ensisijaisesti auttaa parantamaan kognitiivisia ja muistin taitoja, sekä tehostaa energian kokonaiskulutuksen taso.

 

L-karnitiini

L-karnitiini on aminohappo, joka on erittäin suosittu sen rasvanpolttoa ominaisuuksia. Tämä aminohappo auttaa parantamaan urheilusuoritusta, parantaa miehen hedelmättömyys ja auttaa hoitaa erilaisia ​​aivojen kehityksen häiriöitä.

Lisäksi L-karnitiini auttaa elimistöä tuottamaan energiaa, parantaa aivojen ja sydämen toiminta, lihaksen movenent ja monet muut kehon prosessit.

 

Wild Yam Root Extract

Villi jamssi on kasvin uutetta, joka sisältää kemiallista diosgenin, joka voidaan tehdä laboratoriossa erilaisiin steroideja, kuten dehydroepiandrosteronia (DHEA) ja estrogeenia.

Kuten L-karnitiini, villi jamssi auttaa parantamaan hedelmällisyyttä kysymyksiä, urheilusuoritusta, lievittää suoliston sairaudet, nivelreuma ja lisää energian tasolla.

 

koliinibitartraatti

Koliinibitartraatti on hyvin samanlainen B-vitamiineja ja voidaan luonnollisesti tuotetaan maksassa. Tätä ainetta käytetään maksasairaudet, masennus, muistin heikkeneminen, dementia, ja tietyntyyppisten kohtauksia.

Kehonrakennus, koliinibitartraatti käytetään viivästyttää väsymisen kestävyysharjoittelua ja lisäämällä energian tasoilla edistämällä keskushermostoon.

 

Linoleic ja öljyhappoa

Winnidrol Elite Sarja sisältää sekä linolihappo ja öljyhappo. Linolihappo on omega-6-rasvahappojen ja monityydyttymättömien rasvan. Tämä aine auttaa parantamaan terveyttä ja solujen toimintaan. Se voi alentaa kolesterolia ja vähentää sydänsairauksien.

Öljyhappoa toisaalta on samanlaiset toiminnot kuin linolihappoa. Se on omega-9-rasvahaposta ja tuotetaan elimistössä luonnostaan.

winnidrol-winstrol-ennen-jälkeen

Voi Winnidrol Elite-sarjan tuottaa tuloksia?

Vaikka on olemassa rajoitetusti tietoa sen kaava, Winnidrol Elite sarja on kymmeniä asiakkaita, joka tukee tätä tuotteen tehokkuus. Tämä ei ole epätavallista, koska Hullut Mass tunnetaan laadusta sen tuotteita.

Jotkut arvostelut Winnidrol Elite Sarja sisältää:

Yritti 1 sykli, 4wks. Voin kertoa rasvaa on vähentynyt ja minun toipumisaika on parempi. Tyytyväinen.

Olen kokeillut muita tuotteita, jotka maksavat enemmän ja tämä tuote vaikuttaa paremmin. Suuri kasvu kestävyyttä ja voimaa.

klikkaa tästä ostaa Winnidrol virallisilla verkkosivuilla »

Onko Winnidrol turvallista?

Winnidrol Elite sarja tällä hetkellä ole tunnettuja haittavaikutuksia. Tämä johtuu todennäköisesti sen 100% luonnollisia ainesosia. Toisin kuin Steroidilääke Winstrol, Winnidrol on myrkytön sekä munuaisissa ja maksassa.

Vaikka turvallinen, sinun kannattaa ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät Winnidrol Elite Series.

Winnidrol Winstrol Suosituskäyttö

Ota yksi tabletti Winnidrol Elite Series, kahdesti päivässä aterian jopa ei-harjoitus päivää. On harjoitus päivää, kestää 30 45 minuuttia ennen toimi.

Saat parhaat tulokset käyttämällä vähintään 2 kuukautta. Workout aika 2 kuukauteen “päälle” ja 2 viikkoa “off”.

Winnidrol Elite Series Review Yhteenveto

Winnidrol Elite-sarja on erinomainen vaihtoehto Stanozolol koska se on 100% valmistettu luonnollisia yhdisteitä, jotka ei koskaan aiheuta kehon myrkyllisyys.

Vuodesta edellä mainitut tiedot, voit kertoa, että Winnidrol Elite Sarja voi tarjota anabolisia vaikutuksia mutta ei riskeeraa kehon eri haitallisia terveysvaikutuksia.

En arvostele tämä lisäosaa ” HYVÄKSYTTY ” johtuu seuraavista syistä:

 • Tehokas anaboliset ominaisuudet
 • Tukee rasvan vähentäminen
 • Täydellinen vähentämään jaksoissa
 • Ei tunnettuja sivuvaikutuksia
 • Tonnia hyviä arvosteluja verkossa
 • 7-päivän palautusoikeus

Mistä ostaa Winnidrol Elite Series?

Winnidrol Elite sarja ei ole vielä saatavilla paikallisella kunto täydentää myymälöissä, eikä missään verkossa täydentää jälleenmyyjille. Voit ostaa tämän merkin kautta Hullut Mass virallisilla verkkosivuilla.

Ostaa Winnidrol Elite Series, käy virallisen myynnin sivun alla.

klikkaa tästä ostaa Winnidrol virallisilla verkkosivuilla »

80/100 : by 240 users
Winidrol Review