CrazyMass Winnidrol (Winstrol) Elite Series Review – Winstrol te koop

Home » Review » Winidrol » CrazyMass Winnidrol (Winstrol) Elite Series Review – Winstrol te koop

Bent u op zoek naar anabole supplement dat kan natuurlijk geef je spiermassa en verbeterde sterkte? Zo ja, dan moet je dit leest Winnidrol Elite Series product beoordeling.

Anabole steroïden zijn niet de enige mainstream drug als het gaat om deze dagen bodybuilding. Steroïden zijn eng omdat deze producten ernstige bijwerkingen kan leiden. Fitness-enthousiastelingen zijn nu schreeuwen om meer veiliger en steroïde-alternatief supplementen die biedt ook anabole eigenschappen.

Lees deze review en te leren hoe Winnidrol Elite Series kan helpen ondersteunen uw fitness-programma.

Wat is Winnidrol Elite-serie?

winnidrol-winstrol voor verkoopWinnidrol Elite-serie is een kwaliteit en een van de best verkopende producten van Crazy Mass LLC. Dit merk bootst de kracht van de anabole steroïde genaamd Winstrol.

Net als veel andere Crazy Mass supplementen, wordt Winnidrol Elite-serie ontworpen om te helpen verbranden je vet en herdefiniëren uw buikspieren en de spieren doet toenemen dichtheid, waardoor u meer invloed op je workout programma.

Een aantal van de geclaimde voordelen van Winnidrol Elite-serie zijn onder andere:

 • Effectief verhoogt de sterkte zonder het verkrijgen van gewicht
 • Bevordert vasculariteit (zal niet converteren naar oestrogeen of een opgeblazen gevoel)
 • Overtollig water om te helpen bloot definitie en de spieren van je lichaam
 • Verhoogt fysieke kracht, lenigheid, snelheid en energie
 • Verbetert spierdichtheid
 • Perfect voor het snijden van cycli

Het krijgen van een geripte lichaamsbouw is moeilijk te bereiken dat is de reden dat je anabole supplementen nodig. Sinds Winnidrol Elite-serie is gebaseerd uit steroïde Winstrol, moet je eerst begrijpen hoe dit medicijn werkt.

Winstrol Overzicht

Winstrol is een merknaam van de steroïde drug genaamd Stanozolol. Het is een synthetisch anabool dat is afgeleid van dihydrostestosterone en werd ontwikkeld door Winthrop Laboratories in 1962.

In tegenstelling tot de meeste steroïden die injecteerbare Winstrol wordt genomen als een orale tablet of waterige suspensie, en heeft een hoge orale biologische beschikbaarheid door C17 α-alkylering (17aa verbinding). Dit betekent dat het mogelijk maakt het hormoon aan first-pass levermetabolisme overleven bij inslikken.

Hoewel Winstrol is gebruikt voor verschillende aandoeningen, wordt het algemeen gebruikt als prestatieverbeterende geneesmiddel en is verboden in de meeste sportwedstrijd. Winstrol kan worden gedetecteerd tot tien dagen na inname via de urine testen.

Zoals hierboven daarvoor, wordt Winstrol voornamelijk gebruikt voor het snijden van cycli, om te helpen vet te verbranden en te behouden lean body mass. Aangenomen wordt dat deze drug kan helpen metaboliseren vetweefsel, hoewel er overtuigend bewijs dat de vetverbranding eigenschappen kunnen verschaffen.

Hoe zit het met de bijwerkingen? Omdat Winstrol is een 17aa verbinding, kan het de eerste passage door uw lever te verdragen zonder te worden vernietigd. Dit betekent dat uw lever een moeilijke tijd verwerking zal hebben, maakt Winstrol een zeer giftige stof. Stanozolol is een van de ergste levertoxiciteit onder alle bekende steroïdale drugs. [Lees: Stanozolol – WikiPedia ]

klik hier om Winnidrol te kopen van de officiële website »

Winnidrol Elite Series Ingredients

Net als andere Crazy Mass merken, zijn er weinig informatie te vinden over ingrediënten Winndrol’s op haar officiële website. Echter, waren ik in staat om zijn formule te halen door middel van een van hun klanten medewerkers.

De gepatenteerde formule van Winnidrol Elite Series omvatten dimethyaminoethanol (meer bekend als DMAE), wilde yam wortel extract, oliezuur en linolzuur, L-Carnitine en choline bitartraat. De totale dosis van elk tablet is 50 mg, maar ik was niet in staat om de bedragen van alle ingrediënten te wijten aan de rechten van de handelaar om hun formule te beschermen.

Zoals u kunt zien, Winnidrol Elite-serie is niet een steroïde drug, maar 100% natuurlijk supplement. Kan zij anabole effecten? Laten we het uitzoeken.

Hoe werkt Winnidrol Elite Series werken?

Winnidrol Elite Series activeert een anabole staat voor je lichaam met behulp van de natuurlijke gepatenteerde formule. Zij beweren dat de metaboliseren effecten kunnen helpen verbranden van vet, terwijl het sterk opvoeren van uw snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen.

Om te leren hoe dit supplement werkt, moeten we dieper inzicht te krijgen in ingrediënten elke Winnidrol’s. Laten we beginnen met DMAE.

Dimethyaminoethanol

DMAE is een stof waarvan bekend is dat helpen reguleren celmembranen. Zoals u weet, de afbraak van celmembranen leiden tot ontstekingen en veroudering.

Deze stof is een voorloper van choline en acetylcholine, waarvan is aangetoond dat de bloed-hersenbarrière passeren efficiënter dan choline. Op termijn leek, DMAE helpt bij de bouw en reparatie van celmembranen, in het bijzonder die van uw centrale zenuwstelsel.

Met dat gezegd, Winnidrol toegevoegd DMAE in de eerste plaats bijdragen tot een verbetering cognitieve en geheugen vaardigheden, maar ook om uw algehele energie-niveau te stimuleren.

 

L-Carnitine

L-Carnitine is een aminozuur dat is zeer geliefd om zijn vetverbranding eigenschappen. Dit aminozuur helpt bij het verbeteren atletische prestaties, verbetert de mannelijke onvruchtbaarheid en helpt de behandeling van diverse ontwikkeling van de hersenen aandoeningen.

Bovendien, L-Carnitine helpt het lichaam om energie te produceren, verhoogt de hersenen en het hart functie, spier movenent en vele andere lichamelijke processen.

 

Wild Yam Root Extract

Wilde yam is een plantenextract dat een chemische diosgenin, die in het laboratorium kan worden gemaakt in verschillende steroïden zoals dehydro (DHEA) en oestrogeen bevat.

Net als L-Carnitine, wilde yam helpt bij het verbeteren van de vruchtbaarheid kwesties, atletische prestaties, verlicht darmstoornissen, reumatoïde artritis en verhoogt de energie-niveau.

 

Cholinebitartraat

Cholinebitartraat is zeer vergelijkbaar met de B-vitaminen en kan natuurlijk worden geproduceerd door de lever. Deze stof wordt gebruikt om leverziekten, depressie, geheugenverlies, dementie, en bepaalde vormen van epilepsie.

In bodybuilding, wordt Cholinebitartraat gebruikt voor het vertragen van vermoeidheid bij duurtraining en het stimuleren van uw energie door het stimuleren van uw centrale zenuwstelsel.

 

Linolzuur en oliezuur

Winnidrol Elite-serie bevat zowel linolzuur en oliezuur. Linolzuur is een omega-6 vetzuur en een polyonverzadigd soort vet. Deze stof helpt bij het verbeteren van gezondheid en celfuncties. Het kan het cholesterolgehalte verlagen en helpen verminderen hart-en vaatziekten.

Oliezuur anderzijds heeft dezelfde functie als linolzuur. Het is een omega-9-vetzuur en wordt geproduceerd door het lichaam van nature.

winnidrol-winstrol-before-after

Kan Winnidrol Elite Series leveren resultaten?

Hoewel er beperkte informatie over de formule, Winnidrol Elite-serie heeft tientallen klanten die de werkzaamheid van dit product ondersteunt. Dit is niet ongewoon als Crazy Mass staat bekend om de kwaliteit van haar producten.

Sommige van de beoordelingen van Winnidrol Elite-serie zijn onder andere:

Berecht voor 1 cyclus, 4wks. Ik kan u vertellen mijn lichaamsvet is gedaald en mijn hersteltijd is beter. Tevreden.

Ik heb geprobeerd andere producten die meer kosten en dit product heeft een betere baan. Grote toename van uithoudingsvermogen en kracht.

klik hier om Winnidrol te kopen van de officiële website »

Is Winnidrol veilig?

Winnidrol Elite-serie heeft momenteel geen bijwerkingen bekend. Dit is waarschijnlijk vanwege de 100% natuurlijke ingrediënten. In tegenstelling tot de steroïde geneesmiddel Winstrol, Winnidrol is niet giftig voor beide nieren en lever.

Hoewel veilig, wordt u aangemoedigd om uw arts te raadplegen voordat u Winnidrol Elite Series gebruiken.

Winnidrol Winstrol Aanbevolen gebruik

Neem één tablet van Winnidrol Elite-serie, twee keer per dag bij de maaltijd, zelfs op niet-trainingsdagen. Op trainingsdagen, duurt 30 tot 45 minuten voor uit te werken.

Voor het beste resultaat te gebruiken voor ten minste 2 maanden. Workout periode is 2 maanden “on” en 2 weken “off”.

Winnidrol Elite Series Recensieoverzicht

Winnidrol Elite-serie is het perfecte alternatief voor Stanozolol want het is 100% gemaakt van natuurlijke verbindingen die nooit lichaam toxiciteit veroorzaken.

Uit de bovenstaande informatie, kun je zien wat Winnidrol Elite Series anabole effecten kunnen bieden, terwijl het niet je lichaam riskeren om verschillende negatieve effecten op de gezondheid.

Ik beoordeel dit supplement als ” GOEDGEKEURD ” als gevolg van de volgende redenen:

 • Krachtige anabole eigenschappen
 • Ondersteunt vetreductie
 • Perfect voor het snijden van cycli
 • Geen bijwerkingen bekend
 • Tal van goede recensies online
 • 7-dagen geld terug garantie

Waar te Winnidrol Elite Series aanschaffen?

Winnidrol Elite-serie is nog niet beschikbaar bij uw plaatselijke fitness supplement winkels, noch op enig online retailers supplement. U kunt alleen kopen dit merk via Crazy Mass officiële website.

Om Winnidrol Elite-serie te kopen, kunt u terecht hieronder de officiële verkoop pagina.

klik hier om Winnidrol te kopen van de officiële website »

72/100 : by 216 users
Winidrol Review