CrazyMass Winnidrol (Winstrol) Elite Series – Winstrol til salg

Home » Review » Winidrol » CrazyMass Winnidrol (Winstrol) Elite Series – Winstrol til salg

Leder du efter anabolske supplement, der naturligt kan give dig lean muskelmasse og forbedret styrke? Hvis ja, så skal du læse denne Winnidrol Elite Series produkt revision.

Anabolske steroider er ikke den eneste mainstream lægemiddel, når det kommer til bodybuilding disse dage. Steroider er skræmmende som disse produkter kan udløse alvorlige bivirkninger. Fitness entusiaster er nu clamoring for mere sikrere og steroid-alternativ kosttilskud, som også giver anabolske egenskaber.

Læs dette produkt gennemgang og lære, hvordan Winnidrol Elite serien kan bidrage til at støtte dit træningsprogram.

Hvad er Winnidrol Elite Series?

winnidrol-winstrol for salgWinnidrol Elite-serien er en kvalitet og en af ​​de mest solgte produkter fra Crazy Mass LLC. Denne brand efterligner magt anabolske steroid kaldet Winstrol.

Ligesom mange andre Crazy Mass kosttilskud, er Winnidrol Elite serien designet til at hjælpe brænde din fedt og omdefinere dine mavemuskler og øge muskel tæthed, hvilket giver dig mere indflydelse på dit træningsprogram.

Nogle af de påståede fordele ved Winnidrol Elite Series inkluderer:

 • Effektivt øger styrke uden at tage på i vægt
 • Fremmer vaskularisering (vil ikke konvertere til østrogen eller oppustethed)
 • Fjerner overskydende vand for at hjælpe eksponere din krops definition og muskel
 • Øger fysisk magt, smidighed, hurtighed og energi
 • Forbedrer muskel tæthed
 • Perfekt til skæring cyklusser

Kom godt i en rippet fysik er svært at opnå, som er grunden til du har brug for anabolske kosttilskud. Da Winnidrol Elite Series er baseret fra steroid Winstrol, er du nødt til at forstå først, hvordan dette stof virker.

Winstrol Oversigt

Winstrol er et varemærke navn steroid stof kaldet Stanozolol. Det er et syntetisk anabolske steroid, der er afledt af dihydrostestosterone og blev først udviklet af Winthrop Laboratories i 1962.

Modsætning til de fleste steroider, som er injicerbare, er Winstrol tages som en oral tablet eller vandig suspension form og har en høj oral biotilgængelighed på grund af C17 α-alkylering (17aa forbindelse). Det betyder, at den tillader hormonet at overleve first-pass levermetabolisme ved indtagelse.

Mens Winstrol har været brugt i flere sundhedsmæssige betingelser, er det almindeligt anvendt som et præstationsfremmende stof og er forbudt i de fleste sportsgrene konkurrence. Winstrol kan detekteres op til ti dage efter indtagelse gennem urin test.

Ligesom førnævnte ovenfor, Winstrol hovedsageligt bruges til opskæring cykler, for at hjælpe med at forbrænde fedt og bevare muskelmassen. Det antages, at dette stof kan hjælpe metabolisere fedtvæv, selvom der er ikke fyldestgørende bevis for, at det kan give fedtforbrænding egenskaber.

Hvad med bivirkninger? Da Winstrol er en 17aa sammensatte, kan det udholde den første passage gennem leveren uden at blive ødelagt. Det betyder, at din lever vil have en hård tid behandling, hvilket gør Winstrol en meget giftigt stof. Stanozolol har en af de værste hepatoxicity blandt alle kendte steroide lægemidler. [Læs: Stanozolol – Wikipedia ]

klik her for at købe Winnidrol fra den officielle hjemmeside »

Winnidrol Elite Series Ingredienser

Ligesom andre Crazy Mass mærker, der er begrænsede oplysninger, der findes om Winndrol ingredienser på sin officielle hjemmeside. Men jeg var i stand til at udtrække sin formel gennem en af ​​deres kunders medarbejdere.

Den proprietære formel Winnidrol Elite Series omfatter dimethyaminoethanol (mere kendt som DMAE), vilde Yams rod ekstrakt, oliesyre og linolsyre, L-Carnitine og cholin bitartrat. Den totale dosis af hver tablet er 50 mg, men jeg var ikke i stand til at få de mængder af hver ingredienser grundet den handlendes ret til at beskytte deres formel.

Som du kan se, Winnidrol Elite-serien er ikke en steroid stof, men 100% naturligt supplement. Kan det give anabolske virkninger? Lad os finde ud af det.

Hvordan Winnidrol Elite Series arbejde?

Winnidrol Elite Series udløser en anabolsk tilstand for din krop ved hjælp af dens naturlige proprietære formel. De hævder, at dets metaboliserende effekter kan hjælpe forbrænde fedt, mens høj grad øge din hastighed, smidighed og udholdenhed.

Hvis du vil vide, hvordan dette tillæg fungerer, er vi nødt til at få dybere indsigt i hver Winnidrol ingredienser. Lad starte med DMAE.

Dimethyaminoethanol

DMAE er et stof, der vides at hjælpe med at regulere cellemembraner. Som du ved, nedbrydning af cellemembraner føre til betændelse og ældning.

Dette stof er en forløber for cholin og acetylcholin, som har vist sig at krydse blod-hjerne-barrieren mere effektivt end cholin. I lægmandsterm, DMAE hjælper med at opbygge og reparation cellemembraner, især dem af dit centrale nervesystem.

Med det sagt, Winnidrol tilføjede DMAE til primært bidrage til at øge kognitive og hukommelse færdigheder, samt at øge din samlede energi niveau.

 

L-Carnitin

L-Carnitin er en aminosyre, der er meget populær for sine fedtforbrænding egenskaber. Denne aminosyre hjælper med at forbedre sportslige præstationer, forbedrer mandlig infertilitet og hjælper behandle forskellige hjerne udvikling lidelser.

Derudover L-Carnitine hjælper kroppen til at producere energi, forbedrer hjerne og hjerte funktion, muskel movenent og mange andre af kroppens processer.

 

Wild Yam Root Extract

Vilde Yams er en planteekstrakt, der indeholder en kemisk diosgenin, som kan fremstilles i laboratoriet i forskellige steroider såsom dehydroepiandrosteron (DHEA) og østrogen.

Ligesom L-Carnitine, vilde Yams hjælper med at forbedre fertilitet spørgsmål, sportslige præstationer, lindrer tarm sygdomme, leddegigt og øger energi niveau.

 

cholinbitartrat

Cholinbitartrat er næsten identisk med B-vitaminer og kan produceres naturligt i leveren. Dette stof bruges til leversygdomme, depression, hukommelsestab, demens, og visse typer anfald.

I bodybuilding er cholin bitartrat bruges til at forsinke træthed i udholdenhedstræning og øge din energi niveauer ved at stimulere dit centrale nervesystem.

 

Linolsyre og oliesyre

Winnidrol Elite Series indeholder både linolsyre og oliesyre. Linolsyre er en omega-6 fedtsyre og en polyumættet type fedt. Dette stof hjælper med at forbedre sundheds- og cellefunktioner. Det kan sænke kolesteroltallet og hjælpe med at reducere hjertesygdomme.

Oliesyre derimod har lignende funktioner som linolsyre. Det er en omega-9-fedtsyre og produceres af kroppen naturligt.

winnidrol-winstrol-før-efter

Kan Winnidrol Elite Series levere resultater?

Selv om der er begrænsede oplysninger om dens formel, Winnidrol Elite-serien har snesevis af kunder, som understøtter dette produkts effekt. Dette er ikke usædvanligt, da Crazy Mass er kendt for kvaliteten af ​​sine produkter.

Nogle af anmeldelser af Winnidrol Elite Series inkluderer:

Prøvede for en cyklus, 4wks. Jeg kan fortælle min kropsfedt er faldet og min restitutionstid er bedre. Opfyldt.

Jeg har prøvet andre produkter, der koster mere og dette produkt gjorde et bedre stykke arbejde. Stor stigning i udholdenhed og styrke.

klik her for at købe Winnidrol fra den officielle hjemmeside »

Er Winnidrol Safe?

Winnidrol Elite Series har i øjeblikket ingen kendte bivirkninger. Dette er sandsynligvis på grund af dens 100% naturlige ingredienser. I modsætning til den steroide lægemiddel Winstrol, Winnidrol er ugiftigt for både nyrer og lever.

Selvom sikker, opfordres du til at konsultere din læge først, før du bruger Winnidrol Elite Series.

Winnidrol Winstrol Anbefalet brug

Tag en tablet Winnidrol Elite Series, to gange dagligt med måltider selv på ikke-workout dage. På workout dage, tage 30 til 45 minutter, før du arbejder ud.

For de bedste resultater ved at bruge mindst 2 måneder. Workout periode er 2 måneder “på” og 2 uger “off”.

Winnidrol Elite Series Summary

Winnidrol Elite serien er det perfekte alternativ til Stanozolol, som det er 100% fremstillet af naturlige forbindelser, der aldrig vil forårsage kroppen toksicitet.

Fra ovenstående oplysninger, kan du fortælle, at Winnidrol Elite Series kan give anabolske virkninger, mens ikke at risikere din krop til forskellige sundhedsskadelige virkninger.

Jeg bedømme dette supplement som ” GODKENDT ” på grund af følgende årsager:

 • Kraftige anabolske egenskaber
 • Understøtter fedt reduktion
 • Perfekt til skæring cyklusser
 • Ingen kendte bivirkninger
 • Tonsvis af gode anmeldelser online
 • 7-dage pengene tilbage garanti

Hvor køber du Winnidrol Elite Series?

Winnidrol Elite Series er endnu ikke tilgængelig på din lokale fitness supplere butikker, eller på nogen online supplement forhandlere. Du kan kun købe dette mærke via Crazy Mass officielle hjemmeside.

For at købe Winnidrol Elite Series, kan du besøge sin officielle salg side nedenfor.

klik her for at købe Winnidrol fra den officielle hjemmeside »

91/100 : by 273 users
Winidrol Review