CrazyMass Winnidrol (Winstrol) Elitserien Review – winstrol till salu

Home » Review » Winidrol » CrazyMass Winnidrol (Winstrol) Elitserien Review – winstrol till salu

Letar du efter anabola tillägg som naturligt kan ge dig muskelmassa och ökad styrka? Om ja, då måste du läsa denna Winnidrol Elitserien produkt översyn.

Anabola steroider är inte den enda fåran läkemedlet när det gäller bodybuilding dessa dagar. Steroider är skrämmande som dessa produkter kan utlösa allvarliga biverkningar. Fitness entusiaster nu clamoring för mer säkrare och steroid alternativa kosttillskott som också ger anabola egenskaper.

Läs denna produkt översyn och lära Winnidrol Elitserien kan bidra till att stödja ditt träningsprogram.

Vad är Winnidrol Elitserien?

winnidrol-winstrol för försäljningWinnidrol Elitserien är en kvalitet och en av de bäst säljande produkter från Crazy Mass LLC. Detta helt efterliknar makt anabola steroider kallas Winstrol.

Liksom många andra Crazy Mass kosttillskott är Winnidrol Elitserien för att hjälpa bränna fett och omdefiniera din abs och öka muskeldensitet, vilket ger dig mer inflytande på ditt träningsprogram.

Några av de påstådda fördelarna med Winnidrol Elitserien inkluderar:

 • Ökar effektivt styrka utan att gå upp i vikt
 • Främjar vascularity (kommer inte konvertera till östrogen eller uppblåsthet)
 • Eliminerar överflödigt vatten för att exponera kroppens definition och muskler
 • Ökar fysisk styrka, smidighet, snabbhet och energi
 • Förbättrar muskeldensitet
 • Perfekt för kapning cykler

Att få en slet fysik är svårt att uppnå som är anledningen till att du behöver anabola tillskott. Sedan Winnidrol Elitserien är baserad från steroid Winstrol, måste du förstå först hur detta läkemedel fungerar.

winstrol Översikt

Winstrol är ett varumärke av steroida läkemedel som kallas Stanozolol. Det är en syntetisk anabol steroid som härrör från dihydrostestosterone och utvecklades först av Winthrop Laboratories 1962.

Skillnad från de flesta steroider som är injicerbara, är Winstrol tas som en oral tablett eller vattenhaltig suspensionsform, och har en hög oral biotillgänglighet beroende på C17 α-alkylering (17aa förening). Detta innebär att det tillåter hormonet att överleva första passage levermetabolism när de intas.

Medan Winstrol har använts i flera hälsotillstånd, är det ofta används som en prestationshöjande läkemedel och är förbjudet i de flesta idrottstävling. Winstrol kan detekteras upp till tio dagar efter intag genom urinprov.

Liksom tidigare nämnda ovan, är Winstrol används främst för styckning cykler, för att bränna fett och behålla muskelmassa. Man tror att detta läkemedel kan hjälpa metabolisera fettvävnad, men det finns övertygande bevis för att det kan ge fettförbränning egenskaper.

Vad om biverkningar? Eftersom Winstrol är en 17aa förening, kan det uthärda den första passera genom levern utan att förstöras. Detta innebär att din lever kommer att ha en tuff tid bearbetning, vilket gör Winstrol ett mycket giftigt ämne. Stanozolol har en av de värsta hepatoxicity bland alla kända steroida läkemedel. [Läs: Stanozolol – WikiPedia ]

Klicka här för att köpa Winnidrol från den officiella hemsidan »

Winnidrol Elite Series Ingredienser

Precis som andra Crazy Mass varumärken, finns begränsad information som finns om Winndrol ingredienser på sin officiella webbplats. Var dock jag kan extrahera sin formel genom en av sina kund medarbetare.

Den egenutvecklade formeln Winnidrol Elitserien inkluderar dimethyaminoethanol (mer känd som DMAE), wild yam rot extrakt, oljesyra och linolsyra, L-karnitin och kolinbitartrat. Den totala dosen av varje tablett är 50 mg, men jag var inte kunna få mängder av varje ingredienser på grund av handelsfartyg rätt att skydda sin formel.

Som ni kan se, är Winnidrol Elitserien inte en steroid läkemedel men 100% naturligt komplement. Kan det ge anabola effekter? Låt oss ta reda på.

Hur Winnidrol Elitserien Arbete?

Winnidrol Elitserien utlöser en anabol tillstånd för din kropp med hjälp av sin naturliga egen formel. De hävdar att de metaboliserande effekter kan hjälpa bränna fett, medan kraftigt öka din snabbhet, smidighet och uthållighet.

Om du vill veta hur detta tillägg fungerar, måste vi få djupare insikt i varje Winnidrol ingredienser. Låt börja med DMAE.

Dimethyaminoethanol

DMAE är ett ämne som är känt för att hjälpa till att reglera cellmembran. Som ni vet, nedbrytning av cellmembran leder till inflammation och åldrande.

Detta ämne är en föregångare till kolin och acetylkolin, som har visat att passera blod-hjärnbarriären på ett effektivare sätt än kolin. I lekman sikt hjälper DMAE bygga och reparera cellmembran, särskilt de av ditt centrala nervsystemet.

Med det sagt, Winnidrol läggas DMAE i första hand bidra till att förbättra kognitiva och minnesförmåga, liksom för att öka din totala energinivån.

 

L-karnitin

L-karnitin är en aminosyra som är mycket populär för sin fettförbränning egenskaper. Denna aminosyra hjälper till att förbättra prestationsförmågan, förbättrar manlig infertilitet och hjälper till att behandla olika hjärnans utveckling störningar.

Dessutom hjälper L-karnitin kroppen att producera energi, förbättrar hjärna och hjärtfunktion, muskel movenent och många andra kroppsprocesser.

 

Wild Yam Root Extract

Wild yam är ett växtextrakt som innehåller en kemisk diosgenin, som kan göras i laboratoriet till olika steroider, såsom dehydroepiandrosteron (DHEA) och östrogen.

Liksom L-karnitin hjälper wild yam förbättra fertilitetsproblem, prestationsförmågan, lindrar tarmstörningar, reumatoid artrit och ökar energinivån.

 

Kolinbitartrat

Kolinbitartrat är i hög grad liknar de B-vitaminer och kan produceras naturligt av levern. Detta ämne används för leversjukdomar, depression, minnesförlust, demens, och vissa typer av anfall.

I bodybuilding är kolinbitartrat används för att fördröja trötthet i uthållighetsträning och öka din energi nivåer genom att stimulera det centrala nervsystemet.

 

Linol- och oljesyra

Winnidrol Elitserien innehåller både linolsyra och oljesyra. Linolsyra är en omega-6 fettsyra och en fleromättad typ av fett. Detta ämne bidrar till att förbättra hälsa och cellfunktioner. Det kan sänka kolesterolnivåerna och bidra till att minska hjärtsjukdomar.

Oljesyra å andra sidan har liknande funktioner som linolsyra. Det är en omega-9-fettsyra och produceras av kroppen naturligt.

winnidrol-Winstrol-före-efter

Kan Winnidrol Elitserien leverera resultat?

Även om det finns begränsad information om dess formel har Winnidrol Elitserien dussintals kunder som stödjer denna medlets effektivitet. Detta är inte ovanligt som Crazy Mass är känt för kvaliteten på sina produkter.

Några av recensionerna av Winnidrol Elitserien inkluderar:

Försökte för en cykel, 4wks. Jag kan berätta min kroppsfett har minskat och min återhämtning är bättre. Nöjd.

Jag har provat andra produkter som kostar mer och denna produkt gjorde ett bättre jobb. Stor ökning av uthållighet och styrka.

Klicka här för att köpa Winnidrol från den officiella hemsidan »

Är Winnidrol säkert?

Winnidrol Elitserien har för närvarande inga kända biverkningar. Detta är förmodligen på grund av dess 100% naturliga ingredienser. Till skillnad från den steroida läkemedel Winstrol är Winnidrol giftfri både njurar och lever.

Även säker, uppmanas du att konsultera din läkare innan du använder Winnidrol Elitserien.

Winnidrol Winstrol Rekommenderad användning

Ta en tablett av Winnidrol Elitserien, två gånger dagligen med måltider även på icke-träning dagar. På träningsdagar, ta 30 till 45 minuter innan träning.

För bästa resultat, använd minst 2 månader. Träningen är 2 månader “på” och 2 veckor “off”.

Winnidrol Elitserien Review Sammanfattning

Winnidrol Elitserien är det perfekta alternativet till stanozolol eftersom det är 100% tillverkad av naturliga ämnen som aldrig kommer att orsaka kroppen toxicitet.

Av ovanstående information, kan du berätta att Winnidrol Elitserien kan ge anabola effekter utan att riskera din kropp till olika negativa hälsoeffekter.

Jag för att betygsätta detta tillägg som ” GODKÄND ” på grund av följande skäl:

 • Kraftfull anabola egenskaper
 • Stödjer fettreducering
 • Perfekt för kapning cykler
 • Inga kända biverkningar
 • Massor av bra recensioner på nätet
 • 7-dagars pengarna tillbaka garanti

Var du kan köpa Winnidrol Elitserien?

Winnidrol Elitserien är ännu inte tillgängliga på din lokala fitness kompletterar butiker, eller i alla online kompletterar återförsäljare. Du kan bara köpa detta varumärke via Crazy Mass officiella hemsida.

Att köpa Winnidrol Elitserien, besök den officiella försäljningen sida nedan.

Klicka här för att köpa Winnidrol från den officiella hemsidan »

90/100 : by 323 users
Winidrol Review