Paravar Review – Μπορεί να προωθήσει την κοπή και καύση λίπους;

Home » Review » Anvarol » Paravar Review – Μπορεί να προωθήσει την κοπή και καύση λίπους;

Paravar Review – CrazyMass Στοίβες και Προϊόντα

paravar-ελίτ-series-reviewΠαράγεται από CrazyMass, Paravar είναι μεταξύ των πολλών στεροειδών υποκατάστατα προϊόντα που παράγονται στις ΗΠΑ. Ακριβώς όπως το στεροειδές Anavar που ήταν γραφτό να αντικαταστήσει, Paravar υπόσχεται να δώσει στους χρήστες ισχυρά αποτελέσματα καύση λίπους χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας και χρησιμοποιείται κυρίως κατά την κοπή κύκλους.

Anavar είναι το εμπορικό σήμα για το Oxandrolone, το συνθετικό στεροειδές. Δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1960 σε Searle Laboratories. Αρχικά, Oxandrolone χρησιμοποιήθηκε για την αναγέννηση των μυών που είχαν χαμένη από ασθένειες. Λόγω ικανότητα να παράγουν τη μέγιστη μυϊκή μάζα χωρίς να θέτουν το σώμα σε κίνδυνο αυξημένο σωματικό λίπη, σύντομα έγινε ένα οικιακό όνομα στον κόσμο γυμναστήριο.

Πώς λειτουργεί το Paravar;

Paravar είναι σχεδιασμένο για να ενισχύσει τη δύναμη. Ωστόσο, αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι το στεροειδές βασίζεται Anavar. Επειδή Anavar είναι γνωστή για τα μεγάλα αποτελέσματα, αυτό σημαίνει ότι Paravar είναι επίσης φανταστικό για την καύση του υποδόριου και σπλαχνικού λίπους, αλλά και τη διατήρηση άπαχο μυών.

Η εγκεκριμένη δοσολογία κέρδισε μόνο δισκίο δύο φορές την ημέρα μαζί με τα γεύματα. Θα πρέπει επίσης να ληφθούν για τις ημέρες που θα πάτε να ασκηθείτε. Πάρτε ένα δισκίο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από τη μετάβαση στο γυμναστήριο.

Paravar Βασικά Συστατικά

 • Ορός γάλακτος συμπύκνωμα πρωτεΐνης : αυτό συστατικό δεν είναι μόνο υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, αλλά επίσης χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπη και υδατάνθρακες, και θα εύκολα να απορροφηθεί από το σώμα. Είναι μια τακτική συστατικό στα περισσότερα σκευάσματα bodybuilding.
 • Συμπύκνωμα πρωτεΐνης σόγιας : αυτό είναι ένα ακόμη bodybuilding συστατικό που είναι πράγματι πολύ δημοφιλές. Είναι s γεμάτη με όλα τα σημαντικά αμινοξέα που απαιτούνται για την καλύτερη ανάπτυξη των μυών.
 • BCAA Blend : σημαίνει BCAA διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέων και θα μεταβολίζονται στο μυ, σε αντίθεση με το ήπαρ. Με αυτό τον τρόπο, είναι σε θέση να φθάσουν τους ιστούς των μυών πιο γρήγορα σε σύγκριση με τις άλλες μορφές των αμινοξέων.
 • ATP : αυτό είναι ένα μόριο ενέργειας που δίνει τους μυς την ενέργεια που χρειάζονται για να συστέλλεται και να χαλαρώνει. Είναι τόσο σημαντικό το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένα ενιαίο κύτταρο στο ανθρώπινο σώμα που μπορεί να κάνει χωρίς αυτό.
 • Wild Yam : Περιέχει ένα φυσικό στεροειδές γνωστό ως diosgenin. Αυτό το συστατικό έχει αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, ενισχύει τη φυσική απόδοση και βελτιώνει επίσης τον μυϊκό τόνο.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Paravar απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα »

Οι παρενέργειες της Paravar

Σύμφωνα με CrazyMass, οι κατασκευαστές των προϊόντων, αυτό το συμπλήρωμα απώλεια βάρους μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια, δεδομένου ότι δεν έχει παρενέργειες. Ωστόσο, αυτό θα εξαρτηθεί από το εάν ο ασθενής χρησιμοποιεί σωστά ή όχι. Εάν δεν χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες που περιέχονται στη συσκευασία του προϊόντος, μπορεί να οδηγήσει σε μερικές πολύ σοβαρές παρενέργειες.

Επίσης, αν είστε κάτω από οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή, να είστε βέβαιος να ελέγξει πρώτα με το γιατρό σας πριν το χρησιμοποιήσετε. Αυτό ισχύει και για το θηλασμό και έγκυες μητέρες.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι 100% ασφαλές και μέχρι στιγμής η τέλεια Anavar νομική στεροειδές εναλλακτικές
 • Είναι αυξάνει τη μυϊκή θρέψη και την αγγείωση
 • Εξαιρετική για την κοπή των κύκλων
 • Σας βοηθά να πάρετε πυκνότερο και σκληρύνει μυών
 • Κόβει το σωματικό λίπος χωρίς να επηρεάζει άπαχο μυών (καύση λίπους)
 • Είναι η συνολική νομική στεροειδές εναλλακτικές
 • Δεν υπάρχουν σημαντικά παρενέργειες
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από δύο άνδρες και γυναίκες
 • Έχει εξαιρετική ανάδραση από τους χρήστες μας

Μειονεκτήματα

 • Μπορούν να αγοραστούν μόνο σε απευθείας σύνδεση και όχι στις υψηλές δρόμους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 3/5 ημέρες σε όλο τον κόσμο, ενώ είναι που αποστέλλονται
 • Αν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες παρενέργειες διαφήμιση να βλάψει την υγεία σας

Κριτικές Χρηστών

crazymass-danaoxn-πριν-μετά-αποτελέσματα

Fitness Fanatique – “Έχω χρησιμοποιήσει πολλά στεροειδή πριν, αλλά οφείλω να ομολογήσω αυτό δεν είναι μια συνηθισμένη νομική στεροειδή. Έχει ισχυρές ιδιότητες καύση του λίπους και θα σας κάνει να χάσετε το βάρος σε κανέναν χρόνο. Έχω χρησιμοποιήσει μόνο για 4 εβδομάδες και ήδη τα αποτελέσματα είναι πολύ αισθητή. Θα ήθελα να συστήσω. “

Paravar αναθεώρηση: Συμπέρασμα

Paravar καύση του λίπους και την κοπή νομική στεροειδών έχει λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές από όχι μόνο bodybuilders αλλά και εμπειρογνώμονες και δίαιτα. Για να πάρετε το καλύτερο από αυτό, το συνδυάσετε με άλλα έγκριτο συμπληρώματα όπως Clen ή Testosteroxn, τα οποία είναι όλα από τον ίδιο κατασκευαστή, Crazy Mass.

Δεν είναι μόνο αποτελεσματική, αλλά στερείται και τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν γίνει bodybuilders χλεύη σε στεροειδή. Μπορείτε να το παραγγείλετε online και θα σταλούν μέχρι την πόρτα σας πολύ διακριτικά. Αλλά αν είστε κάτω από οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή, είστε έγκυος ή στην περίοδο του θηλασμού, να πάρει άδεια από το γιατρό σας πριν πάρετε αυτό το νομικό στεροειδών πρώτα.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Paravar απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα »

99/100 : by 53 users
Anvarol Review