Paravar Review – Juridisk steroid som brukes som en Cutting Agent

Home » Review » Anvarol » Paravar Review – Juridisk steroid som brukes som en Cutting Agent

paravar-produktØnsker du å bli kvitt ekstra vekt og holde den av for godt? Har du noen gang gått ned i vekt og har fått den tilbake? Hvis ja, så er det mange metoder som du kan gå ned i vekt og kan unngå diett fallgruvene og kan oppnå målet ditt for å miste vekt i det lange løp. Det er på tide at du stoler Paravar som er en av de tryggeste anabole steroider for å gå ned i vekt og å raskt få muskelmasse. Denne Paravar gjennomgang vil hjelpe deg å vite om det, og vil hjelpe deg å gjøre et bedre valg.

Hva er Paravar?

Paravar også kjent som Anavar er det syntetiske anabole steroider derivat av Dihydrotestosteroxn som ble introdusert av Searle Laboratories, nå kjent som Pfizer Inc, i USA i 1964. Det kjemiske navn på dette anabole steroider er 17β-hydroksy-17α-metyl-2- -oxa-5α-androstan-3-on.

Den androgene forhold av dette tillegget er 322-620: 24 og molekylvekten er 306,4442 g / ml ved basen. Den aktive levetid av dette tillegget er omtrent 6 til 12 timer og kan lett påvises i blodstrømmene i 3-4 uker etter inntak. Paravar er wasily tilgjengelig på nettet, og du kan kjøpe det enten med en resept eller uten resept.

Paravar gjennomgang: aktive og inaktive ingredienser:

De aktive ingrediensene som finnes inn Paravar er Oxandrolone og de inaktive ingredienser som finnes i denne anabole steroider inkluderer: laktose, hydroksypropylcellulose, maisstivelse, magnesiumstearat og metylcellulose. Den er tilgjengelig i form av piller, så nå har du ikke trenger injeksjoner eller nåler til inntak den.

Paravar omtale om sin medisinske fordeler:

Paravar er medisinsk foreskrevet av leger og instruktører til kroppsbyggere eller pasienter som ønsker å gå ned i vekt og ekstra fett fra kroppen og samtidig beholde sin muskelmasse. Det er blant de anabole steroider som metaboliseres av nyrene snarere enn leveren.

Andre medisinske fordelene ved Paravar inkluderer: raskt økende muskelmasse, er gitt til HIV-pasienter og kreftpasienter som er på kjemoterapi. Dette anabole steroider har potensial til å gå ned i vekt mens gjenopprette og opprettholde muskelmasse. Hvis dette steroid er tatt med riktig kosthold og mosjon resultatene vil være mer synlig.

Klikk her for å kjøpe Paravar fra den offisielle nettsiden »

Paravar Review Fordeler:

Selv om denne steroid har mange fordeler på grunn som det er sterkt brukt av idrettsutøvere og kroppsbyggere. Og noen av de mest kjente fordeler inkluderer:

  • Reduksjon av abdominal og visceralt fett;
  • Selv etterligne kjente steroider i sitt slag, men har nesten ubetydelige bivirkninger;
  • Forbedrer luft funksjon
  • Heal kutane sår;
  • Har potensial til å redusere kroppsvekt og holde den under kontroll;
  • Har evnen til å fremme muskelmasse og styrke uten vann oppbevaring;
  • Påvirker ikke produksjonen av testosteroxn i kroppen;
  • Forbedre nitrogenoksid nivåer i kroppen som fremmer muskelcellevolumet.

Paravar omtale for menn og kvinner:

crazymass-danaoxn-før-etter-resultater

Paravar er en trygg anabole steroid som lett kan brukes av både menn og kvinner. Det fører ikke til virilisering og aromatisering grunn som det har blitt erklært trygt av FDA. Det beste med dette anabole steroider er at den ikke produserer sekundære mannlige kjønnskarakteristika hos kvinner slik at kvinner kan også inntak det uten å nøle.

Paravar omtale om Anbefalt dose:

Mannlige idrettsutøvere og kroppsbyggere kan ta 20 til 100 mg av Paravar per dag i løpet av syklus på 6 uker, men kvinnelige idrettsutøvere kan bare ta 5 til 15 mg per dag, slik at de kan unngå bivirkninger som kan forbedre de mannlige seksuelle egenskaper i dem.

Paravar er også tilgjengelig i stabelen og den beste stakken som du kan finne er med Winnidrol , Clentrimix , T-Bal 75 og Paravar . Sammen disse kosttilskudd vil bidra til å redusere eventuelle bivirkninger, og du kan se bedre ytelse av Paravar.

paravar-buy-to-get-en-fri

Paravar omtale Oppsummering

Paravar er et anabole steroid som er tilgjengelig i markedet, men man må ha en resept for å kjøpe den. Hvis du er på utkikk etter steder hvor du kan kjøpe dem uten resept så må du ta kontakt med Crazy Mass. Det er en av de beste og mest anbefalte nettbutikker hvor du kan kjøpe Paravar. De bruker de fineste kvalitet naturlige ingredienser, slik at alle de forventede bivirkningene kan bli neglisjert.

Crazy Mass er slik at de besøkende til å kjøpe Paravar til lavere priser i forhold til andre nettbutikker og har også kommet opp med en skjæring stabel som er basert på noen av de mest hensiktsmessige og effektive anabole steroider. Dette stabelen vil hjelpe deg å nå dine mål på en mest mulig effektiv måte.

Klikk her for å kjøpe Paravar fra den offisielle nettsiden »

77/100 : by 66 users
Anvarol Review